Váltottál már orvost? Ha igen miért?
Szerintem jogos a felháborodásod. Menj csak vissza a régi dokidhoz, ezt meg hagyd a fenébe!
Én is váltottam, konkrétan azért, mert akárhány/akármilyen kérdést tettem fel, mindig csak azt a választ kaptam, hogy "mit kell annyit kérdezősködni?". Hát kössz... első terhesség, nincs még tapasztalatom, gondolom azért.
A mostani dokim nagyon rendes, én meg vagyok vele elégedve. Bár néha kicsit túlzásba viszi a poénkodást :D
Első vagyok:
amúgy én is magánrendelésre jártam, 5.000 Ft/alkalom, ennyi pénzért nem ezt vártam tőle. Most 2.500-at fizetek alkalmanként és választ kapok az összes kérdésemre...
igen, én is 5000 ft-ot fizettem alkalmanként most, (a réginél 7000, de UH mindig volt és idő!!!!arra amit kérdezek). azt hiszem azon a 2000 ft-on már nem múlik, csak messze van, de kibírható az a havi 1 alkalom.
a mostani dokinak szólnom kell, hogy nem megyek többet szerintetek? vagy nem muszáj? igazából nem beszéltünk meg semmit, azzal küldött el, hogy akkor "intézzem" magamnak a beutalót...:O
Én is váltottam. Először azért mert az orvos többet foglalkozott saját magával, mint velem. Aztán az új dokinál az első terhességnél alkalmanként 5 ezret fizettem, de sosem volt ideje rám, ha gondnak csak a gyanúja merült fel, azonnal beutalt kórházba, heteket töltöttem bent feleslegesen. A második terhességnél felhívtam, hogy pozitív a tesztem, de vérezni kezdtem, erre azt mondta, hogy kár kapkodni, biztos nem is vagyok terhes. Az voltam, 10 hetesen el is vetéltem, akkor mentem el a húgom magánorvosához, a missed ab-ot már ő csinálta meg. Azóta is hozzá járok, most a harmadik terhességnél eddig minden rendben, válaszol minden kérdésemre, van UH, van beutaló, minden.
Válts nyugodtan, nem kell bejelenteni, én se tettem.
15 hetes km
Szia!
Én nem váltottam dokit, de a helyedben tutira váltanék! Mi az, h nem ad beutalót?! Intézd magadnak? Intézed a régi dokidnál! :)
Amúgy csendben megkérdezem: Számlát adott a magánrendelésein?
perszeeeee számlát....:)
dehogyis...
már kértem a régi dokimtól időpontot, szerdán már hozzá megyek, ez a régi meg elmehet hát...jó messzire....:)
nem hiszem, hogy így sok páciense marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!