Csak én izgulok ennyire, hogy legyen szívhang?
Gratulálok mindenkinek! :)
kedves utolsó. az utolsó mensid 1. napjától számítvan vagy 7+2 vagy az orvos mást mondott? a méretek alapján vagy 7+2?
Én 7 hetesen voltam először uh-on, amikor már volt szívhangja, majd most 9 hetesen a héten, de én így is annyira izgultam, hogy még meglegyen az a szívhang!
Én a két uh között sosem gondolok arra, hogy bármi baj lenne odabent, viszont, amikor megyek ultrahangra, akkor aznap mindig nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben lesz e. Amikor meg beülök a székbe, szerintem a babám pulzusa és az enyém megegyezhet, már annyira izgulok mit fogok látni.
Úgy irigylem azokat,akik már hallották vagy látták a babájuknak dobogni a szívét! Az első terhességemnél sajnos ezt nem élhettem meg... Remélem most megfogom!
(aki ápr. végén vetélt)
Szia! Én 9 hetes voltam amikor először megállapították, hogy méhen belüli terhesség és hogy van szívhang. Előtte én is mindig erre gondoltam, de szerintem ne idegeskedj, próbálj megnyugodni, mert ezzel csak kikészíted magad! Biztos minden rendben lesz!
Boldog babavárást!
32+3 hetes kismama
Mindenkinek megy a drukk!!! :-)
Sajnos én is tudom, hogy milyen ha nincs a babának már szívhangja (12. héten halt el a babám), ezért minden UH előtt olyan idegbeteg állapotba vagyok, hogy az már gáz. Most vagyok 15+5 hetes, és még mindig végem van. Szerintem én csak akkor fogok megnyugodni, ha majd már a karomban tarthatom a gyermekem!!! Én megértek mindenkit, aki erre ráparázik, hiszen onnantól kezdve, hogy a kezében van a + teszt, és tudja,hogy egy új élet van a szíve alatt felerősödik a féltése, az aggódása a pocaklakó felé.
Én mindenkinek csak kitartást és boldog, gondtalan babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!