24 hetes terhes vagyok és kisfiam szinte csak akkor aktív, ha csendben vagyok és alig mozdulok. Rendben van ez?
Figyelt kérdés
Ha ülök, fekszem, állok mindegy, és mocorog, elég ha megszólalok abbahagya a rugdosást...Miért?2008. márc. 2. 13:58
1/4 anonim válasza:
Minden bizonnyal megnyugtatja a hangod.Hiszen amikor megszületik abban a pillanatban fel fogja ismerni anyuka és apuka hangját , beazonosít.Szerintem beszélj hozzá sokat, simizd úgy tűnik, hogy nagyon vevő már most rád a babátok.Boldog baba várást :o)
17 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg minden rendben van.
Az én babám is ezt csinálja . Hogyha mozog és ráteszem a hasamra a kezem rögtön abbahagyja. Azt olvastam,hogy ilyenkor megnyugszik.
Ne aggódj,biztos,hogy nincs semmi baja.
3/4 anonim válasza:
Egyet értek. Így reagál a hangodra! Jó érzés nem, hogy már most megismeri a hangodat!?
Boldog babavárást! :o)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!:)
2008. márc. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!