Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma mennyit mozog a babátok?...

Ma mennyit mozog a babátok? Nekem nagyon csendben van,36 hetesek vagyunk.

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia!Igaz én még csak 22 hetes vagyok,de az én kislányom se nagyon mozgott még ma.Nem olyan rég beszéltem hozzá,hogy jó lenne már kicsit aktiválná magát,nem sokra rá kaptam nagy kegyesen 3 db kis rúgást,azóta semmi:-((Tegnap egész nap rugdosott,lehet ma ilyen passzban vannak:-)
2010. jan. 13. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
33 hetes vagyok.Mocorog ma is,de közel sem a megszokott tempóban és erősséggel.Szerintem megviseli őket a hideg front,nyugi :D
2010. jan. 13. 19:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, amit írtok. Igaz holnap megyek CTG-re, de jó hallani, hogy másnak is hatással van a babájára a hidegfront.
2010. jan. 13. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én már megszültem (5hónapos a babám :) ) Biztos, hogy nincs semmi gond, ne aggódj (árt neki)! Bizony a front is befolyásolhatja, de azt se felejtsd el, hogy egyre nagyobb a helye pedig egyre kisebb! Nem tud annyit, és olyan intenzíven mozogni, mint ezelőtt pár héttel. Sok sikert, jó egészséget kívánok! Üdv: Mrs D. :)
2010. jan. 13. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
37 hetes vagyok, nekem kb 2 hete, hogy sokkal ritkábban mozog, és nem olyan intenzíven mint azelőtt. Gondolom, kevés a helye. Számoláskor azért beindul és nst-n is. Na meg Apa hangjára! :)
2010. jan. 13. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ma voltam először Ctg-n (NST-n) és cserben hagyott a lányom, mert alig mozgott, holott képes egész nap ficánkolni.

Egyébként egy ideje megfigyelhető, hogy majdnem minden nap ugyanabban az időben mozog, teljesen úgy viselkedik, mint egy megszületett baba, kb. 2-3 óránként mozog 20-30 percig, aztán "beájul":-)))

A mozgása igen intenzív, mint aki még keresi a helyét, és minden simogatásra, hangosabb hangra reagál, a vizsgálaton is így tudtam mozgásra bírni, hogy beszéltem hozzá és simogattam a hasam.

Állítólag születés előtt elcsendesednek...de ez sem törvényszerű. HÁt a mi lányunk vagy nem akar még megszületni, vagy mi a kivételek közétartozunk!:-)

Minden jót!

(35+5 hetes mami)

2010. jan. 13. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
38 hetes vagyok, a pici ma este majd kirúgta a hasamat. Miért mozog az enyém vajon mindig akkor sokat, mikor más arra panaszkodik, hogy alig mozog a babája? Rendszerint ez van, ha itt valaki ilyesmit kérdez.
2010. jan. 13. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak üzenem, az én babucim is igen aktív volt ma(amúgy sem túl nyugis a drága), nem vagy egyedül vele! Bezzeg az NST-nél... Kezdetben 10 perc szunya, úgy kellett piszkálgatni, hogy aktiválja magát...

37 hetes kismami

2010. jan. 13. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Most tettem fel kérdést, az én 22 hetesem se nagyon mocorgott ma, 1-1 rúgás talán... de semmi konkrét. Be vagyok tojva rendesen, ráadásul a hasam alja egész oldalt is fáj. :(
2010. jan. 14. 00:49
 10/10 anonim ***** válasza:

hát nekem sem nagyon vitte túlzásba a tegnapi napon.remélem ma már aktiválja magát egy kicsit.

22 hetes km

2010. jan. 14. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!