Ma mennyit mozog a babátok? Nekem nagyon csendben van,36 hetesek vagyunk.
Én ma voltam először Ctg-n (NST-n) és cserben hagyott a lányom, mert alig mozgott, holott képes egész nap ficánkolni.
Egyébként egy ideje megfigyelhető, hogy majdnem minden nap ugyanabban az időben mozog, teljesen úgy viselkedik, mint egy megszületett baba, kb. 2-3 óránként mozog 20-30 percig, aztán "beájul":-)))
A mozgása igen intenzív, mint aki még keresi a helyét, és minden simogatásra, hangosabb hangra reagál, a vizsgálaton is így tudtam mozgásra bírni, hogy beszéltem hozzá és simogattam a hasam.
Állítólag születés előtt elcsendesednek...de ez sem törvényszerű. HÁt a mi lányunk vagy nem akar még megszületni, vagy mi a kivételek közétartozunk!:-)
Minden jót!
(35+5 hetes mami)
Utolsónak üzenem, az én babucim is igen aktív volt ma(amúgy sem túl nyugis a drága), nem vagy egyedül vele! Bezzeg az NST-nél... Kezdetben 10 perc szunya, úgy kellett piszkálgatni, hogy aktiválja magát...
37 hetes kismami
hát nekem sem nagyon vitte túlzásba a tegnapi napon.remélem ma már aktiválja magát egy kicsit.
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!