Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babámat várom két év...

Második babámat várom két év különbséggel. Hogyan fog csendben maradni a nagyobb? Nem ébreszti föl majd folyton a picit?

Figyelt kérdés
Nagy szájú eleven a kisfiam. Hirtelen mozdul, hirtelen kiabál. Mint minden elevenség. Egy szobában fogunk még aludni mind a négyen. de nem is ez a baj... emlékszem a babák, minden "neszre" megijednek. Vajon a pici hogyan fog egyáltalán aludni napközben.. ha ez a mókus állandóan szaladgál, kiabál, nevetgél??? Vagy már a pocakban hozzászokik a hangszínéhez?? Nem szeretném teljes csendre szoktatni a picurt. Tudjon pihenni minden körülmény között. De vajon mindenütt így van?
2010. ápr. 15. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk semmi iylesmi gond nem volt.A picit nem zavarta se a tesó se a tv se semmi
2010. ápr. 15. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem most 2 hónapos a pici, és 2 éves a nagy. Lányok, de ők is zajosak. Kiabál, sikít, ugrál, dobál... A picit eleinte zavarta, most már kezdi megszokni. Általában szól a zene, ez tompítja a hirtelen zajokat. Amikor meg a pici alszik, akkor megpróbálok a nagyobbal csendesebb játékot játszani. Vagy most már jobb idő lesz, kiviszem a teraszra a kertbe.
2010. ápr. 15. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
14 hónap korkülönbség van kettejük között. Mikor 2 hónapos volt a kicsi a védőnő totál megijesztett minket, hogy biztos halláskárosult, mert nem rezzent meg a nagy hangoskodásától. Aztán persze semmi baja nincs, csak egyszerűen nem volt érzékeny a zajokra. Szerintem ők ehhez szoknak hozzá már a pocakban is. Különben meg amikor már érzékenyebb lett a zajokra a kicsi, már hasonló volt a napirendjük is.
2010. ápr. 15. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szoktatás kérdése is.Lehet hogy eleinte zavarni fgja a picit,de hozzá kell szoktatni.Pl. most is ha van egy mp3 lejátszód, vagy ami hordozható , és egy jó nagy fülhallgatós, akkor mondjuk ha van egy kis időd a fejhallgatót tedd a pocidra, és játsz neki zenét, de ne túl hangosan.Meg hát ezt ekkora kor különbséggel szerintem kiküszöbölhetetlen. :)

Nekem is 20 hós a fiam és 20 hetes vagyok.Én annyira nem tartok ettől.A fiamat is első perctől kezdve úgy szoktattuk, hogy szólt a tv, vagy zene, és így egyáltalán nem zavarja a zaj.A legnagyobb zajban is eltud aludni ha fáradt. :)

Sok sikert, és jó babavárást! :)

2010. ápr. 15. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért akarod, hogy mind a 4-en egy szobába aludjatok? Nincs több szoba? Én biztos nem tenném össze a két picit. Bár nekem 20 hós a fiam és az első estétől a saját szobájában alszik, júniusban várjuk a kistesót aki szintén saját szobát fog kapni első perctől.
2010. ápr. 16. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert nincs rá lehetőségem hogy külön szobába legyen. Mert igaz van még egy szobánk viszont, az a nappali, tv-vel, számítógéppel. Tehát nem áll meg az életünk este 8:30-9 után mert a gyerek alszik... :-S Ezért leszünk egy szobában, majd jövőre ha sikerül hozzáépítünk egy szobát, de addig ez van... :(
2010. ápr. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!