Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Horkolással hogy álltok?

Horkolással hogy álltok?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok és egyre erősödik a horkolásom! (előtte sosem horkoltam). Már ott tartok, hogy a páromat fejhallgatón keresztül is zavarja. Elég mókás.
2009. ápr. 6. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag én még csak hortyogok. :D Viszont azt hallottam, hogy teljesen normális, hogy a kismamák a vége felé elég rendesen horkolnak. Ettől egy kicsit tartok is, mivel több hetet benn fogok tölteni a kórházban a szülés előtt - hármasikrekkel vagyok terhes - és ezért már vettem is füldugót, remélem, használni fog. :D
2009. ápr. 6. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Párom néha tök kikészül mert egyik oldalról én horkolok a fülébe másik oldalról a kutya de már azért kezdi megszokni mondjuk most hogy nyitott ablaknál alszok jobb télen azért volt mikor úgy horkoltam hogy felébredtem rá de néha örülök neki hogy levegőt kapok

Remélem szülés után ez nem marad így mert szegény manóm nem fog tudni tőlem aludni :)

39 hetes

2009. ápr. 6. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a terhesség felénél kezdtem el horkolni, előtte én sem horkoltam... Most 31 hetes vagyok.

Szerintem amiatt van ez, mert a keringésre, a hasi és mellkasi szervekre is hatással van a terhesség. Nőtt a keringő vérmennyiség, és a növekvő baba miatt a mellkasra is nagyobb munka hárul.

2009. ápr. 6. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nálam is probléma, ahogy elalszok, 1-2 perc, és beindul. Vissza is hallgattam telefonról, háát, szörnyű.... Ha szülés után nem múlik el, akkor orrsövény ferdülésre gyanakszom, addig meg elviseljük valahogy. Mármint a férjem:) 26. hetes kismami
2009. ápr. 6. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

29 heteske vagyok és én is rettenetesen horkolok!!!

Ez is a terhességgel jár.

2009. ápr. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!