36 hetes, első babás vagyok. Lenne pár kérdésem, elolvassátok?
Sziasztok.Ma csomagoltam össze a kórházi csomagomat, ezek vannak benne: bugyik
zokni
köntös
törülköző
papucs
vatta, betét,
fogkrém, fogkefe.
Melltartót milyet kell vinnem, szoptatósat? És bele melltartó betétet? Mi hiányzik még a csomagból?
Baba csomagjába csak azt raktam amibe majd haza hozzuk. Ezen kivül tennem kell be valamit a babának amig bent leszünk? Nem lesz velem a baba külön leszünk.
Péntek óta ki jöttek rajtam apró piros kiütések, amik el szaporodtak a végtagjaimon, plusz a hasamon. Erős viszketéssel jár, és apró hólyagokká válnak. Neugranormonnal kenem, tegnap voltam orvosnál, csináltak vérképet, de mindent rendben találtak. Ki tapasztalta már ezt terhessége alatt, és hogyan kezelte?
Utolsó kérdésem :)
Holnap lesz az első NST vizsgálatom. Hogy zajlik, és meddig tart? Védőnőm ijezget hogy nem fogom végig vinni a 40. hetet. A pocak lejjebb ereszkedett, kétszer már be dagadt a két lábam, de a pöttöm még elég aktiv, igaz nem annyira mint egy héttel ezelőtt, kicsit lassabb lett a mozgása.
Köszönöm a válaszod és hogy elolvastad a regényem :)
36+2 hetes kismama
Szia!
Nálam ha épp nem mozgott a baba, akkor elküldtek kajálni valami kiadósat, vagy egyszer olyan is volt, hogy a nővér elég durván "megrázta" a hasam. Mivel ez nagyon váratlanul ért, és rosszul esett, kicsit felkaptam a vizet, és nem túl kedvesen megkértem hogy ne csinálja többet.
A csomagba még javaslom a mellbimbó ápoló krémet. Nekem az első pár napban kirepedtek a bimbóim, és az nagyon fáj:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!