Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes, első babás vagyok....

36 hetes, első babás vagyok. Lenne pár kérdésem, elolvassátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Ma csomagoltam össze a kórházi csomagomat, ezek vannak benne: bugyik

zokni

köntös

törülköző

papucs

vatta, betét,

fogkrém, fogkefe.

Melltartót milyet kell vinnem, szoptatósat? És bele melltartó betétet? Mi hiányzik még a csomagból?

Baba csomagjába csak azt raktam amibe majd haza hozzuk. Ezen kivül tennem kell be valamit a babának amig bent leszünk? Nem lesz velem a baba külön leszünk.

Péntek óta ki jöttek rajtam apró piros kiütések, amik el szaporodtak a végtagjaimon, plusz a hasamon. Erős viszketéssel jár, és apró hólyagokká válnak. Neugranormonnal kenem, tegnap voltam orvosnál, csináltak vérképet, de mindent rendben találtak. Ki tapasztalta már ezt terhessége alatt, és hogyan kezelte?

Utolsó kérdésem :)

Holnap lesz az első NST vizsgálatom. Hogy zajlik, és meddig tart? Védőnőm ijezget hogy nem fogom végig vinni a 40. hetet. A pocak lejjebb ereszkedett, kétszer már be dagadt a két lábam, de a pöttöm még elég aktiv, igaz nem annyira mint egy héttel ezelőtt, kicsit lassabb lett a mozgása.

Köszönöm a válaszod és hogy elolvastad a regényem :)

36+2 hetes kismama

2011. júl. 26. 15:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ha az NST alatt nem fog meg mozdulni a baba? Addig kell ott ülni amig meg nem mozog? :)
2011. júl. 26. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam ha épp nem mozgott a baba, akkor elküldtek kajálni valami kiadósat, vagy egyszer olyan is volt, hogy a nővér elég durván "megrázta" a hasam. Mivel ez nagyon váratlanul ért, és rosszul esett, kicsit felkaptam a vizet, és nem túl kedvesen megkértem hogy ne csinálja többet.

A csomagba még javaslom a mellbimbó ápoló krémet. Nekem az első pár napban kirepedtek a bimbóim, és az nagyon fáj:(

2011. júl. 26. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Bimbóvédőt javaslok. Nem tudom neked milyen a cicid, de én nélküle nem tudtam volna az első időkben szoptatni. Egészségügyi okok miatt (befelé forduló mellbimbó).
2011. júl. 27. 07:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a bimbóvédő és az eldobható bugyi nagyon bevált. 1-2 textilpelus is jól fog jönni...amikor belövellt a tejem, a melltartóbetét semmit se ért :) És jó volt a mellszívó is.
2011. júl. 27. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!