Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki 30 hetes de nem...

Adri baba kérdése:

Van olyan aki 30 hetes de nem nagy a pocakja? Nekem még mindig nem nagy.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Előfordul, nem lesz nagy babád. Ismerek olyat akinek 6 hónaposan még semmi nem látszott, a végefelé lett hasa, de a baba 2és fél kg-val született. Icipicike volt :), de egészséges.
2009. ápr. 5. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 20 hetes vagyok,de semmi sem látszik(pedig már örültem ha félidős leszek lesz ülőhelyem a buszon)!A dokim azt mondta,hogy ne aggódjak,van aki olyan alkat,hogy nem látszik a baba,mert nem előre áll a pocak hanem széltében nő(így szép magyarosan)!

Kellemes babavárást!

2009. ápr. 5. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Semmi köze a poci méretének a baba születési súlyához.Ez hülyeség!Ezer ellenpélda alátámasztja.

Mekkora a pocid?

Bár én még csak 27h vagyok,89cm-tehát nem nagy:)

Ne aggódj,legalább egyszerűbb a mozgás,alvás.

Aki babát vár,tévhit h úgy kell kinéznie mint egy bálna!

2009. ápr. 5. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 29 hetes vagyok, de abszolút nem nagy a hasam, még simán jó a régi nadrágom, csak annyi, hogy nincs begombolva. Sőt hétvégén elővettem a tavaszi kabátomat és simán be tudom gombolni. Akkor nagy a hasam, de inkább a gyomrom tájékán, ha már estefelé van és nehéz volt a napom.

Még két hétig dolgozom, és már itt van az új lány, és nagyon sokan még mindig nem tudják, hogy mi van velem, miért megyek el. Mondom megyek szülni és néznek rám bámulva. Jó azt hozzá kell tennem, hogy nekem széles a csípőm, de jó volna ha mindenki látná ránézésre, de szerintem, nem sokat fog nőni a pocakom.

2009. ápr. 5. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Addig örülj, míg nem nagy! :)

Ha a babával minden oké, akkor ez hatalmas áldás. Én szerdán töltöm be a 30. hetet, és kb egy hete indult meg a pocakom rohamos növekedése.

Egyre nehezebb hajolni, menni, kanapéról felkelni...

Enni, lélegezni...

Szexelni...

Köldöknél mérve már méter felett van pár centivel a kerületem, és néha úgy érzem, mindjárt kipukkadok.

Te hány "centi" vagy? :)

2009. ápr. 5. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Örülj neki, hogy nem nagy a pocid. Nekem sem nagy: 31 hetes vagyok és 90 cm a haskörfogatom, de már így is elég macerás a cipőhúzás, a zokni felvétel, a borotválkozásról ne is beszéljünk... Megterhelő a takarítás stb. Bár nekem jól szélesedik a csípőm (reményeim szerint ez jó hatással lesz a szülésre).

Neked mekkora a pocakod?

2009. ápr. 5. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nézd a jó oldalát, a babád egészséges és legalább nem kell megküzdjél a terhességi csikokkal, könnyebben tudsz mozogni és hamar visszanyered az alakod szülés után! Mondjuk nincs garancia arra hogy az elkövetkezendö hetekben nem fog hatalmasat nőni... :)
2009. ápr. 5. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Nekem a 34. hétig azt mondták, alig van pocim, a babával minden rendben volt, és utána akkorát nőtt, hogy alig bírtam cipleni. Alkat kérdése, nekem a terhesség 22 hetesen látszott meg rajtam..:)

3 hós kislány anyukája

2009. ápr. 5. 22:00
 9/9 A kérdező kommentje:

98cm a haskörfogatom

176cm vagyok és most 68kg

2009. ápr. 6. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!