Akinek nagy volt a pocakja, rendesen visszaállt szülés után?
Nagyon nagy a pocakom, kényelmetlenül is érzem magam sokszor. Már 30-32 hetesen mindenórásnak néztek és azóta csak növögettünk, és még fogunk is. Mit gondoltok vissza fog állni, vagy lógni fog a bőr? Nagyon félek ettől.
34 hetes kismama
Szia!
Én most a második babámat várom, 6 éve szültem a nagy fiamat. :) Nekem olyan mázlim volt,hogy ahogy megszültem, szinte teljesen lapos volt a hasam.Mikor a kórházból hazamentünk, nem is látszott,hogy szültem.Most tuti,hogy nem úszom meg ilyen könnyen :) Azóta eltelt 6 év és a mostani babámmal hatalmas hasam van nekem is :)A bőr az mindenkinek megereszkedik egy kicsit, de ha folyamatosan krémezed, akkor segíthetsz,hogy rugalmas maradjon és hamarabb visszaáll.De ez nagyon alkatfüggő. Valakinek rugalmasabb a bőre, van akinek nem lesz terhességi csíkja, míg más tele van vele.Ez természetes dolog.De ne aggódj, nem fog a térdedig lógni a bőr :D Idővel minden szépen visszaáll... :)
Nagyon boldog babavárást kívánok neked erre kis időre :)))
Sajnos nekem,nem hogy nem állt vissza eredeti formájára,de a kilók se mennek le:(
Igaz,3.babámat szültem nov.4-én,de csalódtam a szervezetemben.
Most gondolkodom valami fogyókúrán.....hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!