Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nem volt nagy a pocakja...

Akinek nem volt nagy a pocakja, annak szülés után hamarabb vissza húzódott, és nem lett csikos?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem széles csipőm van, és 1,8magas vagyok. A terhességet kb. a 7-ik hónapig le tudtam volna tagadni. De iszonyatosan csíkos lett a hasam.

Egyébknt szülés után egy héttel, jobban néztem ki mint a szülés előtt.

2009. okt. 8. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már 4. baba, így teljesen nem húzódott vissza úgy, mint az első baba után. De: sosem volt csíkos a hasam és máshol se voltak csíkjaim. Mondjuk ez szerintem adottság kérdése ( egyik terhesség alatt se voltam csíkos). Szerencsére hízni sem híztam sokat a nagyoknál 9 kilót, a picinél semmit ( én fogytam 7 kilót- volt miből - ő meg szépen növekedett). A pocim szüléskor akkora volt, hogy megijedtek a kórházban, hogy koraszülés lesz :))
2009. okt. 8. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 1,8m magas vagyok, nem volt túl nagy hasam, és csak pár csíkom lett, de az is szülés közben jött elő. Erről sokszor megfeledkeznek, hogy a legtöbb csík nem a terhesség, hanem a szülés alatt keletkezik... Viszont a hasam egész addig megmaradt, amíg szoptattam. Na nem olyan lógósan, csak pocak. De szerintem ez nem a has nagyságától függ, ez csak adottság kérdése.
2009. okt. 8. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Szintén 1. 80 magas, össz-vissz 70 kiló voltam szüléskor, 55 alapból. 1-2 hét múlva ment teljesen le a hasam és nem lett csíkos. Végül gizdább lettem, most vagyok 52 kiló és 1 éves a pici lány. Nagy szerencse.
2009. okt. 8. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
1,65 vagyok,59kg val lettem terhes,66-al mentem szülni,nem volt nagy hasam,nem lett csikos,sokat kentem!
2009. okt. 8. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 178 vagyok, nem volt nagy hasam egyáltalán 108 as hassal mentem szülni, mégis tiszta de egy merő csík volt a hasam.

Szülés után viszont egyből visszament a poci, mondjuk a csíkok ugye nem múltak el.

Szerintem alkat kérdése is, mert én mindig is inkább fenékre hízós voltam, hasam az nem volt.

Szomszéd csajszi meg alapban elég vékony mégis úgy maradt hasa, mintha olyan 4-5 hós terhes lenne :(

És én is szülés után egy héttel kevesebb kiló voltam, mint mikor terhes lettem.

2009. okt. 8. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:

An 179 cm magas vagyok, nagyon sokat hiztam, amikor az elso babat vartam, 25 kg-ot. Ennek ellenere hatalmas hasam nem lett, legalabbis nem tunt rajtam nagynak, 122 volt a pocakkorfogatom, mielott szulni mentem, de mindenki kisebbnek gondolta. Ami jo: egyaltalan nem lett csikos a borom (pedig biztos voltam benne, ugyanis gyermekkoromban a karom csikos lett, amikor sokat nottem egy nyar alatt, tehat a hajlam megvan). Szules utan par nappal mar szinte nem volt semmi hasam, ket hettel kesobb pedig konkretan lapos volt. A bor is hamar visszahuzodott. Mire a babam 3 honapos lett az osszes plusz lement.

Most varom a 2. babat, ismet vekonyan estem teherbe, de nagyon lassan hizom, nem sokat, mint elsore. A pocim viszont hamarabb noni kezdett, es joval nagyobbnak tunik, mint az elso terhessegemnel volt ezen a heten. Hat, majd kiderul, de nem bannam, ha a vegere nagyobb nem lenne es most is visszahuzodna.

2009. okt. 8. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! 60kg-mal lettem terhes 165cm-er vagyok, 70kg-mal mentem szülni. Nagy hasam volt, de szülés után fél nappal meg sem látszott, hogy szültem, nem kentem semmivel, csík nincsen rajta. 58kg-mal és teljesen laposan jöttünk haza a a kórházból.

2hetes baba anyucija

2009. okt. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!