11/29 anonim válasza:
Jaj, értem. Hát szerintem megnyugodhatsz. De azért tartsátok meg szerintem ha mégis megvan. 2 vagy 3 már szinte mindegy.
12/29 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi ez a férjemnél :( mindenünk megvan és én is úgy érzem hogy a harmadiknak is lenne helye.
2011. júl. 25. 19:21
13/29 anonim válasza:
én meg a negatívon látok valamit, de szerintem is száradási inkább.
14/29 anonim válasza:
Talán nagyon halványan mintha lenne ott valami.
15/29 anita0802 válasza:
nekem is pont ilyen volt a tesztem és most 23 hetes vagyok. de csinálj másika 2 nap múlva annak már erősebbnek kell lennie. és igen ha 2 elfér akkor miért megölni a 3-at????
16/29 anonim válasza:
Én mintha látnék valamit!
3 gyerekre jár egy csomó kedvezmény, kettőre meg nem!(Ingyen tk., féláras étkeztetés...)
Szerintem is ott a helye köztetek! Főleg, ha így alakult!!!
17/29 anonim válasza:
baromi vékonyan de ott a csik..
én is most várom a 3.-at :D gondoljátok át :D
18/29 anonim válasza:
Én is láttok egy nagyon vékonyka és a halványka csíkot! :o)
19/29 anonim válasza:
Hasonló halvány csíkkal kezdtem és most 4 hós a kislányom. Én látok amúgy egy halvány kis csíkocskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!