Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látja valaki ezen a második...

Látja valaki ezen a második csíkot?

Figyelt kérdés

Nagyon nem örülnék ha becsúszna egy baba, én kezdek néha begolyózni, néha látok valamit néha nem , de szerintem csak odaképzelem. Létezne hogy az aktus utáni 10. hétben ne mutassa ki ?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 25. 12:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
NEM.te talán igen????
2011. márc. 25. 12:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos mind negatív :(
2011. márc. 25. 12:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Teljesen negatívak, sajnálom :(
2011. márc. 25. 12:25
 4/16 anonim ***** válasza:

Mind 1 csíkos!

De, ha 10. hétben lennél, akkor 2 mensesnek ki kellett maradjon! Nem??

2011. márc. 25. 12:27
 5/16 anonim ***** válasza:
negatív
2011. márc. 25. 12:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Negatív:(
2011. márc. 25. 12:28
 7/16 anonim ***** válasza:

ha az aktus után már eltelt 10 hét,akkor már két egyforma csíknak kéne lenni.

Ha ennyire szeretnél már babát,akkor vegyél ovulációs tesztet,azzal megtudhatod mikor van (és van-e egyáltalán )peteérésed.

2011. márc. 25. 12:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Az utolsón látok valamit, de lehet, hogy száradási csík. Ha bizonytalan vagy, csinálj másik fajtát, vagy menj orvoshoz. Ha tényleg annyi idő eltelt, már látszik uh-on.
2011. márc. 25. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez negatív. Az aktus után, a menses várható időpontjában, tehát amikor elmarad a menses, akkor már biztos a teszt.10 hetes terhességnél olyan biztosan látnád a két csíkot, hogy nem hinnél a szemednek. :D

Ráadásul én úgy figyeltem meg, hogy minél idősebb terhesség, annál rövidebb idő alatt virít ott a két csík :D

Most várom a második babámat, nem hittem el hogy terhes vagyok.Nyolcadik héten is csináltam tesztet, és szinte még a nedvesség oda sem ért a lakmusz azon részére, már ott volt a pozitív eredményt jelző csík.kb egytized másodperc alatt :D Jóformán még csak éppenhogy ránéztem az órámra hogy elkezdjem mérni az időt, és már két csík volt :D

2011. márc. 25. 12:30
 10/16 A kérdező kommentje:
De, volt mensim, csak mindkétszer késett, és a szokásosnál kevesebb jött
2011. márc. 25. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!