Látja valaki ezen a második csíkot?
Nagyon nem örülnék ha becsúszna egy baba, én kezdek néha begolyózni, néha látok valamit néha nem , de szerintem csak odaképzelem. Létezne hogy az aktus utáni 10. hétben ne mutassa ki ?
Mind 1 csíkos!
De, ha 10. hétben lennél, akkor 2 mensesnek ki kellett maradjon! Nem??
ha az aktus után már eltelt 10 hét,akkor már két egyforma csíknak kéne lenni.
Ha ennyire szeretnél már babát,akkor vegyél ovulációs tesztet,azzal megtudhatod mikor van (és van-e egyáltalán )peteérésed.
Ez negatív. Az aktus után, a menses várható időpontjában, tehát amikor elmarad a menses, akkor már biztos a teszt.10 hetes terhességnél olyan biztosan látnád a két csíkot, hogy nem hinnél a szemednek. :D
Ráadásul én úgy figyeltem meg, hogy minél idősebb terhesség, annál rövidebb idő alatt virít ott a két csík :D
Most várom a második babámat, nem hittem el hogy terhes vagyok.Nyolcadik héten is csináltam tesztet, és szinte még a nedvesség oda sem ért a lakmusz azon részére, már ott volt a pozitív eredményt jelző csík.kb egytized másodperc alatt :D Jóformán még csak éppenhogy ránéztem az órámra hogy elkezdjem mérni az időt, és már két csík volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!