Élhet még a kisbabám? Pecsételek.
Figyelt kérdés
5+5 hetes vagyok. 5 napja jelentkezett a barnázás, de vannak napok, amikor szinte csak egy csepp nagyon halvány folyás van, viszont két napja volt egy sötétbarna véres folt, amiben egy nagyon pici élénkpiros is volt. Azóta csak időnként barnás, hol erősebb, hol halvány, néha semmi. 5+1-nél voltam uh-on, ott nem látott a doki eltérést, volt petezsák, szikhólyag, embrió sejthető.2011. júl. 25. 11:24
11/14 A kérdező kommentje:
Szóval, azért mentem a dokihoz, hogy pecsételek, megnézett ultrahangon, ahol mindent rendben talált, de írt fel utrogestant és más gyógyszereket, vitaminokat, mondta, hogy valószínű hormonszint csökkenés miatt volt/van a vérezgetés, megyek megint hozzá, csak gondoltam érdeklődöm, hátha járt így valaki, és nem lett gond.
2011. júl. 25. 11:37
12/14 anonim válasza:
Sajnos ez a legszemetebb dolog, de várni kell. Ha hormonprobléma, akkor ugye szeded a gyógyszert, bár egyes orvosok szerint ezt már a terhesség előtt ajánlott elkezdeni. Ha pedig genetikai gond van, akkor talán jobb is, ha most megy el így az elején.
Azért talán még egy konzultációt megér, hogy jó-e a gyógyszeradag
13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A baba jól van, 4mm és van szívműködés!
2011. júl. 26. 19:34
14/14 anonim válasza:
Örülök nagyon! Minden rendben lesz veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!