Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Élhet még a kisbabám? Pecsételek.

Élhet még a kisbabám? Pecsételek.

Figyelt kérdés
5+5 hetes vagyok. 5 napja jelentkezett a barnázás, de vannak napok, amikor szinte csak egy csepp nagyon halvány folyás van, viszont két napja volt egy sötétbarna véres folt, amiben egy nagyon pici élénkpiros is volt. Azóta csak időnként barnás, hol erősebb, hol halvány, néha semmi. 5+1-nél voltam uh-on, ott nem látott a doki eltérést, volt petezsák, szikhólyag, embrió sejthető.
2011. júl. 25. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
És még nem mentél el orvoshoz????? "Két napja volt egy sötétbarna véres folt"... Akkor kellett volna azonnal bemenned a kórházba!
2011. júl. 25. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:

Próbálj megnyugodni. Kora terhességben sok mindenkinél vannak hasonló tünetek. De csörögj rá a dokidra talán ad valami gyógyszert pl. progresszteron, vagy legalább megnyugtat.

Első baba lesz?

2011. júl. 25. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Volt orvosnál! Benne van a kommentben!

Szerintem hívd fel még egyszer és kérdezd meg,hogy mi legyen,mert nagyon aggódsz!

Egyébként pihenj amennyit tudsz.

2011. júl. 25. 11:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Adott gyógyszert, második baba.
2011. júl. 25. 11:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok!
2011. júl. 25. 11:31
 6/14 anonim ***** válasza:
11:30! nekem úgy tűnik, hogy még a vérzés előtt volt orvosnál...
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem adott gyógyszert, vagy nem rendelt vissza? Ilyenkor sárgatesthormont tartalmazó Utrogestan hüvelykúpot írt fel nekem a dokim, és szigorú ágynyugalmat írt elő. Még bármi lehet, ha nyugtalan vagy, hívd fel vagy menj vissza, mert ha nem múlik, nem jó.
 8/14 anonim ***** válasza:

5+1-nél volt,ami 5 napja volt, tehát elvileg már akkor pecsételni kellett!

"ott nem látott a doki eltérést", gondolom azért megemlítette neki!

2011. júl. 25. 11:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha kaptál gyógyszert, akkor mást egyelőre szerintem a doki sem tud tenni. Pihenj és próbálj ne stresszelni! Ha valami változik, rosszabbodik akkor azonnal ügyelet! 11:29-es voltam.
2011. júl. 25. 11:33
 10/14 anonim ***** válasza:
11:31 vagyok, szerintem mindenképpen vissza kéne menned. Én öt hétig szenvedtem, a második terhesség volt, és végül nem maradt meg. A húgom szintén a másodiknál szerencsés volt, egészséges fia lett.
2011. júl. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!