Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesen létezik,...

11 hetes terhesen létezik, hogy éreztem ahogy forgolódik a baba?

Figyelt kérdés
Csak egy pár másodperc volt, de nagyon fura érzés!
2008. márc. 1. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Választ én nem tudok adni, viszont átéltem ezt az érzést és nem magyarázták el egyáltalán, mi lehet. Olyan volt nekem, mintha jobbról balra "vonulna". Hát nekem is nagyon fura volt. Még most is előfordul, de az még nem mozgás, az tuti. Szerintem még korai lenne.
2008. márc. 1. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt, aki állította többedik babánaál, hogy érzi de szerintem ez még nagyon nagyonkorai. Bár ki tudja..:-)

A 14-15 héten már lehet hallani, 16 héten igen sokan érzik, 18 hetes a másik hullám.

2008. márc. 1. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire korai észrevételrről még nem hallottam.. De nem beszélem "ki belőled" hogy nem a baba volt! :) Nekem vékony volt a hasfalam és sokszor volt mintha őt sejtettem volna de mégis csak a 16ik héten éreztem, bár egy nagy mozgás volt a 13. héten de aztán semmi 3 hétig!.. :)

Vicces és csodás érzések ezek! jó felfedezőutat a kismamavilágban! ;)

24 hetes boldog kismama

2008. márc. 1. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem nagyon korai lenne.Hacsak nem előbb tartasz hetekben.
2008. márc. 1. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!