A 12. heti 4D-s ultrahangon megállapított nemiség mennyire biztos?
Sziasztok, nyaki redőn a doki átváltott 4 d-re és azt mondta, hogy eggyértelműen kisfiú, mert ott a kukaca :o)
Ő esküdözözzt, hogy nem szokták látni, de ez 100%.
Szerintetek?
Szia!
Szerintem ekkor még nagyon korai lenne biztosat állítani, de valószínűleg "ha már látta" kisfiú lesz. A lényeg az, hogy még ne vedd tutira! Attól függetlenül kezdj el fiúneveken gondolkozni!
Az irodalmak szerint ilyenkor még egyformák a nemi szervek, nincs különbség, ezután fog a lányoké visszahúzódni, a fiúké kidudorodni. Azt mondják, a 16. hét után lehet megállapítani.
Ettől függetlenül, biztos igaznak vélte állítását a doki, de azért ne vedd még kézpénznek.
En is ugy hallottam,h vannak olyan szerencses kismamak akiknek mar 12 hetes korban meg tudjak mondani a baba nemet.Nekem is azt mondta az orvos,h lehet,h mar meg tudja mondani,de sajnos nem lehetett latni,talaln majd a legkozelebbin.
Szeritnem ha az orvos biztosra mondta ugy is van,de teny,h hallottam olyanrol is akinek vegig mondtak,h kisfiu es aztan kiderult,h kislany.
Boldog babavarast kivanok
13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!