Aloe verás italok jót tesznek a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Csak azért jutott most eszembe mert írják hogy gyógynövények vannak benne meg hasonlók. Most konkrétan a nestea green teára gondoltam erre az van rá írva aloe verás. Ezt lehet inni? 29hkm2011. júl. 22. 19:19
1/2 anonim válasza:
Én az első trimeszterben Berry Nektár gélt ittam, de az orvosomnak amikor mondtam azt mondta, hogy ha igazi aloe vera akkor ne igyam, mert olyan rostokat tartalmazhat, amitől korai méhösszehúzódásaim lehetnek. 32 km.
2/2 anonim válasza:
Terhesség alatt tilos aloe verát fogyasztani. Bár a Nesteában szerintem annyira minimális mennyiség van (ha egyáltalán valóban van benne...), hogy talán néha ihatsz belőle ha nagyon megkívánod. Ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!