31-33 hetes kismamák, mennyit mozog a babótok?
Engem sokszor már kényelmetlenül érint, hogy szinte megállás nélkül izeg-mozog, forog, rugdos, boxol, stb, legyen nappal vagy éjszaka, nei mindegy.
Ez mennyire normális? Nem kellene már lassulnia? Attól félek, hogy a befordulás is el fog maradni...
Szia!Azt hittem csak nekem ilyen aktív a babám:)
De úgy látszik Te is küzdesz:)
32.hétben vagyok de nálam is lehet éjjel vagy nappal egyfolytában jár a keze-lába...Hogy normális e azt én sem tudom, mondjuk ha meg nem mozogna attól kapnánk frászt nem?
Kitartás, már nem sok van....:)
Üvd:32 hetes kismama (kisfiút várva)
Szia!
úgy látszik ez minden ilyen idős kismama fejében megfordul:)
az én kis utódom még csuklik is mellé , és "nyomja" kifelé magát. Még azt igazán nem tudom , hogy milyét , de erőteljesen érzem , hogy itt mozgás van , kérem:)
De inkább ez , minthogy ne legyen aktiv, mert akkor meg elkezdenék én is aggódni. egyébként valahol azt olvastam , hogy most érzik magukat még a legjobban ugymond odabent , mert eleget tudnak mozogni , és a méhlepény is jól ellátja őket mindenfélével. Biztos ezért ez a nagy "lendületük":))
33 hetes kismami
Mi a 31. hétben vagyunk és az én kisfiam is egy örökmozgó. Nappal is mocorog eleget, de a kedvenc időszaka délutántól úgy éjfélig! Addig hiába is fekszem le aludni, nagyon ritka, ha annál hamarabb hagyja, hogy elaludjak. Kész kis diktátor! :) Bizony én is feljajjgatok néha. Az én kisfiam is fejvégű már nagyon régóta. Lent a kis kezeivel 'gyötör', fent pedig jó nagyokat rúg. Elég sokszor nyomja ki magát és hát az sem túl kellemes. Nekem is nagyobbnak mondják a koránál. És még van helye. :) Mostanában érzem sokszor, ahogy csuklik. Olyankor úgy sajnálom szegényt. Tudom, hogy ez neki jó, erősíti a tüdejét.
Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lesz e belassulás! :)
31 hetes kismami
Köszönöm a válaszokat, jó tudni, hogy az ember lánya nincs egyedül:)
Tényleg nincs már sok hátra...na meg talán tényleg jobb, hogy ennyire mozog, mintha meg se moccanna...
KItartást és további szép babóvárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!