Január végére kiirt kismamák, hogy vagytok? Mekkora a babótok, fiú-lány?
Szia!
Én január 27-re vagyok kiírva,most vagyok 30+5 napos.Kereken a 29 héten voltunk 4D-n,ahol azt mondta a doki,hogy a súlya és a méretei alapján 30 hetesnek felel meg és akkor voltunk 1400 gramm.Úgy,hogy szerintem nem pici a babád.Ja és kisfiú a pocaklakóm.
szia! Nekem kisfiam lesz, január 25 körülre várható a szentem. Az én babám is kicsike szerintem, a doki szerint minden mérete rendben van, de azért aggódom, hogy legyen túl picurka. Még ezen a héten dolgozok, jövő héttől otthon pihizek, illetve lakásfelújítunk, már ideje elkezdeni, karácsonyra szeretném, ha úgy-ahogy készen lenne.
Néha a gyomorsav emészt, főleg ha nem csak a sav jön fel, hanem vele együtt a kaja is. Körülbelül minden 2.-3. este nem tudok tőle rendesen elaludni. Amúgy a várandóság minden percét élvezem
Hát nem tudom lányok, én akkor meg attól tartok, nehogy nagy legyen a babánk. 28+5 hetesek vagyunk, február közepére vagyunk kiírva, pénteken voltam UH-n, ott a becsült súlya 1392g volt.
A Femibiont szedem, de ebben az influenzás időben nem merem ritkábban szedni, vagy abba hagyni a szedését.
Lányok! Itt már nem beszélhetünk könyv szerint várható súlyról. A babák ebben az időszakban már teljesen egyénileg fejlődnek, 3-400 gramm ide vagy oda egyáltalán nem számít. Csak gondoljatok bele, hogy a 40. héten milyen eltérő súllyal születnek. Ez olyan dolog, mint a felnőtteknél. Különböző magassággal, testsúllyal rendelkezünk. Egy ideig a babák is hasonlóan fejlődnek, de utána közbeszól a genetikai adottság, anya táplálkozása stb. Amíg a doki nem mondja, hogy gond van, addig felesleges aggódni. Nekem ezeket a doki mondta és ezért már nem is mondja, hogy mekkora a bdp, fl stb, mert minden babánál másképpen alakul. A 30. hetes uh-n is csak annyit mondott (29+5 hetesek voltunk akkor) hogy 1490 gramm és szépen fejlődik mindene, de természetesen ez csak sacc.
Mi január 24-re vagyunk kiírva, most vagyunk 31+2 hetesek.
Nagyon fáj a hátam, alig tudok állni, feküdni is csak egy darabig jó egy pozíció, gyomorsavam egyfolytában macerál. Baba nagyon erős már, azt hiszem néha kiugrok az ágyból olyan erőseket rúg. Ja és a 29+5 hetes vizsgálaton 2000 volt a méhszáj.
Tehát ne parázzatok a súlyon, minden rendben van a babókával(-: Mindenkinek boldog és problémamentes további 2 hónapot még(-:
Sziasztok!Én ugyan már 34 hetes vagyok azért beírom az eredményemet:32+1 hetesen becsült súly 2001 gr
3.babánk lesz,és ne aggódjatok a méretek miatt,most jön a legnagyobb fejlődés,gyarapodás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!