36 hetes kismamák ki mennyit hízott eddig? Na és fiu vagy lány lesz a babátok? Véégre már nem sok van hátra!
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 15:11
1/6 anonim válasza:
Két gyerekem van. Az elsővel 11 kilót híztam (52 kg voltam, 63kg lettem), a másodikkal 12-őt híztam (53kg voltam,65 lettem).
3/6 anonim válasza:
Szia én a 38.hét vége felé járok és 7,5kg-ot hiztam,nem is vizesedem,teljesen zárva vagyok,kislányunk nem nagyon iparkodik kifelé:)Bevan lassulva ebben a melegben rendesen:)
Boldog babavárást Nektek:)
4/6 anonim válasza:
Szia. Összesen 17 kg-ot híztam de igazából nem tudom hol van az a sok kiló mert hátulrol nem is látszik hogy babát várok. Sehol nem ragadtak meg a kilók csak a pocim nőtt a súlyom mégis ennyivel több. És vizes se vagyok. Fene se érti ezt de nem is bánom. Így sem vagyok kövér hála az égnek:))) Amúgy az első babám lesz és kislányka az én drágaságom. Lányt is szerettünk volna:) De a lényeg hogy egészséges legyen!!! Nálatok mi lesz? Jaj én már alig várom a szülést bár tök úgy érzem hogy nem is fogom végigvinni. Szerintem másfél két hét és megérkezik. Remélem,mert már nagyon szeretném látni!De ez csak egy megérzés. Te nem érzed hogy mikor fog jönni?
5/6 A kérdező kommentje:
Én 7kilót híztam:)nekünk kisfiúnk lesz...hát remélem h.hamarabb kibújik a kis drága mert már megvan a súlya is szóal jöhet ha akar:)én egy kicsit félek a szüléstől is:(
2009. jún. 19. 17:31
6/6 anonim válasza:
Én 8 kilót, fiút lesz :-) Én is félek a szüléstől, épp ma beszélgettem erről először a párommal. Eddig elnyomtam ezt az érzést, de hát ez van, bevállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!