Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes kismamák. Mekkora a...

29 hetes kismamák. Mekkora a babátok? Fiú, lány? Mi lesz a neve? Első baba? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam már másfél kiló, kis vasgyúró! Kicsit nagyobb a koránál, de nem aggódom, a lényeg hogy egészséges! :) Máté a neve. Első babó. Jól vagyunk mind ketten. Nagyon sokat nyomul a drágám. Kifeszíti magát, majd vissza, de van, hogy kapkodom a levegőt. Ezen pillanatban is ezt csinálja! :) Sokat mocorog, bár a helye már fogy. Kis akaratos már most, ő mondja meg, hogy mikor hogy aludhatok. Ha nem tetszik, hogy melyik oldalamon fekszem, azonnal reklamál.

Állítólag nagy pocim van. Mindenki azt mondja.

És nálad mi a helyzet?

29 hetes kismami

2009. márc. 21. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia kb nekem is másfél kilós,kisfiú. Márk Attilának fogjuk elnevezni.Attila a párom miatt. :) Nekem is első baba. Olyan aranyos,reagál a hangokra,és ő is kifejezi nemtetszését,hogy melyik oldalamon fekszem.Manapság annyira nem élénk,mint eddig,de én nem vagyok egy olyan kismama,aki minden szusz miatt aggódik.Más pár ruhácskát beszereztem neki,de még a java hátra van!Ti már megvettétek a fontos kellékeket is?
2009. márc. 21. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltunk 4D-n. 1378gr, fiú. Bence lesz a neve. Nagyon aktív baba. Nekem a harmadik baba. Van egy 3 éves fiam és egy 14 hónapos lányom. A lányom 29 hetesen 1302gr volt, 38 hétre született 3440gr-al és 55cm. Nem lesz pici a babátok. Sokan elítélnek, hogy vállaltuk a harmadikat is de nem tudtuk elvetetni. Ez az ötödik terhességem. Két babát elvesztettünk, gyógyszeres segítséggel sikerült csak teherbe esnem. Kivéve most. Mindíg össze vissza jött meg, most pontosan jött volna. Ő nekünk a harmadik kis csodánk lesz, és nagyon várjuk. Kívánom nektek, hogy nagyon sok örömötöket leljétek a kisbabátokban. Boldog baba várást.
2009. márc. 21. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Ne foglalkozzatok másokkal! Ti nektek kell felnevelni, ti tudjátok, hogy mennyire fér még egy baba bele az életetekbe! Ahol kettőnek van hely és szeretet, ott a harmadiknak is jut belőle! :) Senkinek semmi joga ebbe bele szólni!

Nagyon boldog babavárást és egészséges, gyönyörű babákat kívánok Nektek! :)

2009. márc. 21. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 30 hetesen 1672 gramm volt a becsült súlya, a kiírt napon születtet 3950 grammal és 56 cm-rel.
2009. márc. 22. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok a 3. babához. Minnél több ilyen kéne!

Én is kisfiút várok (első baba), nekünk is Bence, de apukája után kap még egy Istvánt is. 30 hetes vagyok, pénteken voltunk 4D-n és 1738 grammra tippelték. Állítólag nagy babó. Amúgy hihetetlenül aktív, folyamatosan rugdos, nyoja ki a sarkát, popóját, és szintén nem tetszését fejezi ki, ha úgy fekszem, hogy az neki nem jó. Viszont szombat óta rettenetesen vizesedem, dupla akkora bokám, mint volt...

Boldog babavárást!

2009. márc. 22. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Első baba, Emma Rebeka lesz a neve. 38 cm hosszú, de sajnos lefogyott, most 1 kiló körül van. :( Nagyon beteg voltam kórházba kerültem, le is gyengült a drága. Reméljük 32. UH-ra összeszedi magát, mert eddig mindig nagyobb méreteket produkált a koránál.
2009. márc. 22. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!