Azok a kismamak akik hasznaltak vegig a terhesseg alat orrcsepppet egeszseges a babotok?
használtam, de nem folyamatosan. nem lett baja a babámnak.
otrivint használtam.
Az ilyen orrcseppek gyakorlatilag sós vízből állnak.
Kérdezd meg légyszi legközelebb az orvosodtól, hogy a sós víztől mi baja lehetne egy kismamának? Mert komolyan érdekelne a válasza.
első vagyok
én sem tengervizeset használtam, hanem rendes orrcseppet, amit tényleg nem javasolnak az orvosok.
szia
2 éves a kisfiam, vele használtam sokat orcseppet, én a nasivint használtam ami a felnőtteknek való. teljesen egészséges a kicsifiam :) kész rosszcsoont. nem használtam minden napos szinten, de nagyon sokat. volt h egy héten keresztül minden este. de az igaz h mindig csak este kellett használnom.
majd a tehesség vége felé hazsnáltam néha a gyerekeknek valo nasivint.
Én is használtam két gyerkőcömnél végig, igaz keveset és csak este (Nasivint) semmi bajuk. És most is használok, szintén éjjelre, most csak gyerek Nasivint, elég egy kevés és már jó is. Hát remélem hogy most sem lesz gond.
29 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!