Melyik terhességi tesztet ajánljátok a legjobban? Melyik az, ami majdnem 100%-osan ki tudja mutatni a terhességet?
Figyelt kérdés
Márc. 24-én kellett volna megjönnie2009. ápr. 3. 12:54
11/18 anonim válasza:
Én a MediLabot tudom ajánlani!Nekem szinte várakozás nélkül,a menszesz elmaradása után,megjelent a két csík!:)A reggeli első,középsugaras vizeletből célszerű megcsinálni a tesztet.
12/18 anonim válasza:
mi a francnak kell lepontozni???
én írtam hogy 11 napja késik. miért? talán NEM???
birom az ilyet.....
13/18 anonim válasza:
valaki írta az elején hogy Gabriella gyorsteszt. Az nem Gabriell? ebbe nem kötöttök bele??
14/18 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit sem! Mindenkinek megköszöntem a válaszát!
2009. ápr. 3. 13:53
15/18 anonim válasza:
4. válaszoló vok.
azt hiszem itt szinte mindenkit lepontozott vki!
csak nem értem, h miért.
:(
de ha neki jó, akkor legyen így boldog a mai napja!
16/18 anonim válasza:
Te jo eg ez a lepontozas!Valaki sportot uz belole.
Kerdezo:Allitolag a Clearblue is jo,nem tudom.En kulfoldon elek,nem ismerem a hazaiakat(mar arra sem emlexem milyennel teszteltem:)
De mindenkeppen reggel elso pisibol csinald!
Sok szerencset!
17/18 anonim válasza:
Ja.Lemaradt a vege.
Ird meg h mi lett.27 hetes kismami
Elozo voltam.
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap vettem egy tesztet, holnap akartam megcsinálni, de ma megjött, úgyhogy örülök nagyon! Köszönöm a segítséget!
2009. ápr. 4. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!