Melyik terhességi tesztet ajánljátok a legjobban? Melyik az, ami majdnem 100%-osan ki tudja mutatni a terhességet?
Szia!
Patikában kérd a fellelhető legérzékenyebbet, a gyógyszerész tudni fogja, melyiket adja. Egyébként tapasztalatbl mondom, hogy inkább az a lényeges, hogy mikor tesztelsz. A használati utasításban benne szokott lenni, hogy bármely napszakban működik, de a délutánival szemben a hajnali tömény "anyag" nem csaphat be!
24hetes km
Gabriella terhességi gyorsteszt,
Sok sikert,
21 hetes kismama:)
Szia!
Nekem a MediLab volt a legmegbízhatóbb!
Én du teszteltem vele és pár mp után már pozitívat is jelzett.Ugyan ez volt az ismételt tesztnél is!
Drukkolunk
36 hetes pocakos
te terhes vagy szerintem.....
én is a MediLabot ajánlom meg a Gravi Hcg-t.
Már elég régen ki kellett volna megjönnie neked. miért nem teszteltél eddig?,
nekem 2 nap késés után pozitívat mutattak a tesztek :) :)
10 hós kisfiú anyuja és 9 hetes terhes
azt akartam írni hogy elég régen meg kellett volna jönnie neked csak elütöttem valamit bocsi
majd írj hogy mi van
ma 11.napja hogy késik....
miért nem tesztelsz már??? akkor megtudnád hogy mi a helyzet. na én nem bírnám ki az tuti...jobb a biztos mint a bizonytalan, nem?? még ha neked ez rossz is lenne.
miért nem akarsz gyereket?? ha megkérdezhetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!