Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik 4D rendelőbe menjek el?

Melyik 4D rendelőbe menjek el?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok és szeretnénk elmenni erre a lehetőségre de nem tudom hogy hova, melyikbe, mennyibe kerül, mire figyeljek,vigyázzak. Ez független a nögyógyásszommal való vizsgálatoktól ugye? Budapesten meg tudnátok mondani hogy hova érdemes? Mennyibe kerül? Megéri?
2009. ápr. 3. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szia, én itt voltam kétszer is, 12,000 ft, a doki profi!!!!! Nem csak babamozi, hanem alaposan megnézi a babát.

Dr. Szaka Gábor, a fenti oldalon olvashatsz róla. (a fiánál szültem)

2009. ápr. 3. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi itt voltunk kétszer is:

[link]

Mind a két hölgy nagyon aranyos, volt türelmes. Kb 40 perces filmet DVD-t kaptok, tele fényképpel. A mi babánk a második alkalommal végig aludt, nem sok minden látszódott belőle, így csak a felét kellett kifizetnünk, és mondták, ha legközelebb megyünk és sikerül, akkor a másik felét. De ha nem megyünk többet, akkor sem kell kifizetni a másik felét. De próbálkoztak mindennel, kaptam csokit, üdítőt, mozogni kellett, de semmi eredmény. De másofdszor már mindent láthattunk

2009. ápr. 3. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

A 4D Genesis a legjobb. Én is fórumokon néztem meg hová menjek és nem bántam meg. Nagyon aranyosak. Igényes és nem drága!Itt tényleg foglalkoznak az emberrel.

Boldog babavárást!

2009. ápr. 3. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi a Hepinet-nél voltunk. Nagyon tudom ajánlani, rendesek voltak és alaposan megnézték a babát

18 hetes km

2009. ápr. 3. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is a 4dgenesis-nél voltam. Közel 1 órán keresztül vizsgált a hölgy, aki kedves volt és profi! Kb 60 képet csinált CD-re, 1-et kaptunk kinyomtatva, + a DVD-t és a leletet.

Azt hiszem, h ha másképp nem tudod megoldani, munkaidő után (!) is tudnak fogadni!

Mi máshol is voltunk, ott nőgyógyász vizsgált, de nagyot csalódtam! A 4dgenesis-nél a szonográfus hölgy sokkal alaposabb volt!

Csak ajánlani tudom!

2009. ápr. 3. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi is a 4D Genesis-nél voltunk. Minket is 1 órán át vizsgált, nagyon nagyon kedves volt a hölgy, és nagyon alapos. Mindent mutatott, mondott. Az egész vizsgálatot megörökítette a dvd-re. :) Mi hétvégén voltunk, mert a férjem 7-nél előbb nem ér haza így sehova nem tudtunk volna menni. Ja és én előző nap hívtam őket, hogy szeretnék menni, erre pont másnap szombatra volt is egyetlen időpontja. :)

Én is tudom ajánlani.

2009. ápr. 3. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi az újpestibe voltunk. Itt:

[link]

A hölgy nagyon kedves volt és igen alapos. 11300ft-ot fizettünk: ebbe benne volt a vizsgálat,lelet,DVD(felvétel)+CD(képek).

És igen aranyos volt,mert előtte 1nappal hívtam fel,h nekem csak a holnap lenne jó és bejött a kedvünkért.

Sok szerencsét!

2009. ápr. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!