Gyerekorvost szeretnék váltani Zuglóban. Eddig a Lőcsei u-i rendelőbe jártunk. Kihez menjek át?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:46
1/7 anonim válasza:
A lőcseibe járunk a Bartha Csabához, ajánlani tudom nagyon aranyos, rendes doki.
2/7 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért, de én is szeretnék váltani a Lőcseiben voltunk mi is. Várom veled a válaszokat :) ( Te kinél voltál?)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is a Bartha Csabát fontolgattam, de csupán lojalításból sem ő, sem Sal Péter nem akar átvenni. A mostani Velkey Magdolnával viszont egyáltalán nem vagyok megelégedve. Esetleg abban tudnátok segíteni, hogyan tudnám ismét "megkörnyékezni" Bartha Csabát, hogy átvegyen?
2010. dec. 13. 16:49
4/7 anonim válasza:
Mi a Zemplén doktornőhöz járunk ugyanoda, nagyon szeretem.
5/7 anonim válasza:
Én is Bartha doktorurat ajánlom, nagyon rendes.
"Megkörnyékezésével" kapcsolatos 5letem viszont nincs.
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy: "Doktor ur annyi jót hallottam magáról, kétségbe vagyok esve, ugy szeretnék Önhöz tartozni" szöveggel átvenne. Próbáld meg ne hagyd magad lerázni. Velkey-ről sok roszat hallottam, sok kismama hagyta ott, sőt egyszer Ő magát hallottam panaszkodni a folyosón hogy sokan elpártoltak tőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Csak átmegyünk valahogy Bartha Csabához :)
2010. dec. 14. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!