Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor és mit vettetek meg...

Mikor és mit vettetek meg először a babának?

Figyelt kérdés

13 hetes vagyok, de szívem szerint már megvettem volna mindent, csak nem tudom, hol kezdjem és mivel:) Babaágyból milyet vegyek? Milyen matraca legyen? Babakocsit ajánlanátok(újszülöttnek)? Esetleg küldenétek linket?:)

Köszönöm mindenkinek!!:)

2011. júl. 20. 09:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:))
2011. júl. 20. 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
13hetes vagyok párom azt mondta hogy 8.honapig ne vegyünk semmit de még a nevét se találgassuk.....
2011. júl. 20. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi a kiságyat meg a bébi hordozót vettük meg először.A kiságy sima fenyő és kókuszmatrac van benne.A babakocsit meg a vaterárol rendeltük,Kunert mély és sportbabakocsi van hozzá minden:kivehető mózeskosár,esővédő,szúnyogháló,lábzsák,pelenkázótáska.Pontosan nem tudom mennyibe kerül most 34000vagy 37000Ft.,az hogy olcsó ne tévesszen meg nem gagyi.A környezetemben soknak van ilyen.Ha felmész a vatera.hu-ra a keresőbe írd be Kunert mély és sport babakocsi és be fogja adni,sok féle színbe van.
2011. júl. 20. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Első babánál, mikor biztos lett, hogy kislány, 18 hetesen vettem 2 rugit. Majd 22 hetesen megvettük a kiságyat és szépen folyamatosan mindent.

A második lányomnál már nem igazán kellett vásárolnom. :)

2011. júl. 20. 13:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Megnéztük a babakocsit, borzasztóan tetszik, ilyet veszünk szerintem:) Köszönöm:))
2011. júl. 20. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:

12 hetes voltam amikor megvettem

az ágyneműt mert jó árban volt és nagyon tetszett. Pedig akkor még nem tudtam hogy fiú vagy lány lesz e.Utána folyamatosan a többi dolgot.Most ott tartok, hogy minden megvan már, csak nekem kell a kórházba egy két dolog, mint például betét meg szoptatós melltartó.Nagyjából ki is van mosva meg vasalva szinte minden ruci is.Aminek örülök mert a nagy melegben csak pihennem kellett.30 hkm

2011. júl. 21. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!