Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor vettetek magatoknak...

Mikor vettetek magatoknak először kismamarucit? Mi volt az?

Figyelt kérdés
Meddig tudtátok hordani a rendes ruhatárat? Milyen ruhát vettetek magatoknak először? 19 hetes vagyok, ma már kigombolva ülök a munkahelyemen abban a régi nadrágban, amit a hét elején még fel tudtam venni begombolva, becipzározva. Néhány nadrág már nem jó, párat még 1-2 hétig fel tudok venni, úgy nézem. Utána gumizunk...
2009. szept. 3. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már nőni kezdett látványosan a pocim, kb. a 4 hónapban. De csak 2-3 nadrágot vettem (télen voltam terhes) mást nem, mert pocsékolás szerintem. Minek új ruhatár ha csak 4-5 hónapig hordod? Hál istennek voltak bő pólóim, pulóvereim amik bírták a kiképzést.
2009. szept. 3. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem az 5. hónaptól nem voltak jók a nadrágok, akkor nagyon hirtelen be sem tudtam gombolni őket, amíg meg nem lett a kismama nadrág, addig bizony én gumiztam.
2009. szept. 3. 09:51
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi.

Szóval más szerint sem kell felesleges pénzeket ölni olyan ruhákba, amiket csak pár hónapog hordasz. Felsőim várhatóan nekem is lesznek télire, majd valami nacit kell szerezzek kicsit későbbre.

2009. szept. 3. 09:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ebben a cipőben járok most. Nyáron még jó volt, voltak felsőim, de az őszi-téli pulcsijaim általában szűk pulcsik voltak. Egyik dzsekimet sem tudom már összehúzni, begombolni. A farmerjaimat tegnap próbáltam fel, azok épp jók, majd veszek hozzájuk bandázst, mert a gombot persze begombolni már nem tudom. De ha bejön a nagy hideg milyen pulcsit veszek fel, sőt, milyen dzsekit, nem tudom. Téli kabátom még van ami bővebb, de lehet, hogy télen már az sem fog összemenni. Nov. végére vagyok kiírva, így én sem szeretnék nagyon beruházni kismama dolgokra.

Takko-ban és C&A-ban szoktam nézelődni...

27h km

2009. szept. 3. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bírtam elviselni a kismama nacikat, úgyhogy az egyetlen ruhadarab, amit vettem egy bandázs volt, amit a régi nadrágokkal hordtam. Persze a melltartókon kívül, mert abból muszáj volt nagyobbakat venni. Az utolsó hetekben nekem még a cipő okozott gondot, pedig nem is vizesedtem nagyon, de csak egy átmeneti cipőm volt jó rám, abban jártam egész télen.

Bandázst egyébként tudsz csinálni régi felsőből is. Én kerestem a szekrényben olyan leselejtezhető felsőket, amik kicsit szűkebbek, de rugalmasak és elég hosszúak és egyszerűen hónaljban levágtam őket. Még be sem szegtem, úgysem látszott a pólóm alatt.

2009. szept. 3. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! XVIII. ker. Üllői u. 751. sz. alatt van egy nagyon jó kismamaruha turi, ami olcsók, és rengeteg nadrág van, 1-2 ezer forintért. Rongyos Rozi Boltja. Keddtől péntekig 10-18-ig. Remélem tudtam segiteni. Én nagyon örültem mikor ráakadtam, vettem is két nacit.
2009. szept. 3. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia én jövőhéten leszek 16 hetes és akkor megyek kismamaruha vadászatra.

De sokat nem veszek.nadrágot tréninget meg pulcsikat de nem egy egész ruhatárat...

kedves utolso kökiről vagy a határuttól hogy jutok el oda 50 es villamos?És hol kell leszálni?

2009. szept. 3. 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:
A Határ útról az 50-es villamossal jutsz oda, és a legutolsó megállóban (a végállomáson) a Béke térnél kell leszállni, átmész az úton és pont ott van. Kökiről nem lehet eljutni, csak a Határ útról.
2009. szept. 3. 12:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a hozzászólásokat. Kár, hogy a férfiak el sem tudják képzelni, miken megyünk keresztül egy egyszerű öltözködéssel!

A hónalj-pólóvágást én is kipróbálnám, de nem igazán vannak annyira szűk cuccaim, hogy azok megtartanák a nadrágot. Anyukám varrónő. Mondtam, hogy keressen olyan vastag, széles gumit, amiből bandázst lehetne készíteni.

Januárban fogok szülni, vagy egy óriási bundám, meg egy vastag, bővebb prémszélű dzsei, több nem fog rámjönni.

Arra gondoltam, hogy inkább mackónacit vennék én is, amikor már akkora lesz a pocakom, örülök, ha menni tudok, nem hogy az még elegáns is legyen. Az egyetemen a csuda se nézi, dolgozni meg már nem fogok járni.

2009. szept. 3. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én annyira puffadtam, hogy már a 10. héttől nem fértem bele a nadrágaimba, így én azokkal kezdtem. Kismama felsőt abszolút nem vettem még mert a 100-as pocimra még tökéletesek a régi felsőim. Én is november végére vagyok kiírva, kabát amjd kelleni fog az biztos. Amit beszereztem az a kismama bugyi volt mert nagyon kellemes úgy aludni, hogy tartja a pocim és melegíti valami a hátamat is, tényleg hasznos darabok csak kicsit drága volt, leértékelve volt darabja 3000Ft... És beszereztem pár lapos cipőt, mert régen csak magas sarkúakat hordtam és az már nem kényelmes... 29 hetes kismama

2009. szept. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!