Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire veszélyes terhesen a...

Mennyire veszélyes terhesen a műanyag iparban dolgozni?

Figyelt kérdés
A cég a granulátumot megolvasztja és a gép az olvadt műanyagot a megfelelő formára alakítja.
2009. ápr. 2. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, veszélyes, a felszabaduló vegyi anyagok miatt, amiket

belélegzel káros lehet a babára.

2009. ápr. 2. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nem feltétlenül veszélyes. Attól függ, hogy a cég mennyire tartja be a biztonságtechnikai előírásokat. Használsz védőfelszerelést? Maszk, kesztyű stb? Jártam ilyen üzemben, nem tűnt veszélyesnek, viszont nagyon meleg volt, az biztos, hogy nem tesz jót... Mi csinálsz pontosan az üzemben?

Mindenesetre járt utána annak a cégen belül, hogy dolgozhatnak-e ott terhes nők?

2009. ápr. 3. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát eléggé veszélyes!A barátnőm szeretett volna 2.babát,elment valamilyen vizsgálatra és mivel nagyon rég dolgozott ilyen helyen,találtak nála valamit és mondták,hogy nem is lehet babája.Bocsi,nem ijesztgetni akarlak,pontosan úgyis az orvos tudná megmondani,hogy konkrétan milyen baja lehet a kicsinek!Onnét tudom,hogy veszélyes,hogy a férjem is ilyen helyen dolgozik és ott is voltak terhesek,de táppénzre mentek!
2009. ápr. 3. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Raktáros vagyok de folyamatosan az üzemben kell lennem.

Az a helyzet, hogy még csak két hete dolgozom a cégnél és a múlt héten derült ki, hogy terhes vagyok. Egyébként nem hiszem, hogy 3 hónapnál tovább fogok ott dolgozni, mert akkor már biztos, hogy észre veszik, hogy terhes vagyok és ezért nem fognak véglegesíteni.

2009. ápr. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!