Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire veszélyes a műanyag...

Mennyire veszélyes a műanyag fröccsöntő munka?

Figyelt kérdés
Télen csak itt talált a férjem munkát, de félek, hogy veszélyes, ezért nem nagyon van kereslet.
2010. febr. 5. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

ha megfelelőek a munkakörülmények, akkor nem veszélyesebb, mint a virágkertészeké...

(megfelelő elszívás,aktív, passzív védőeszközök stb...)

2015. máj. 24. 11:10
 2/3 apocalypto00 válasza:

Még lehet pár embernek érdekes az infó.

Én is szintén Műanyag feldolgozó cégnél dolgozom.

Sajnos a külföldi anyaválalat magasról tett a munkavédelemre.

Nincs elszívás semelyik fröcsi gépnél, egy légtérben van minden.

gyakran, amikor kijáratják az anyagot, vagy csigamosót használnak, hatalmas köd szerű füst keletkezik, és rettentően irritálja az orrot.

Én amit észrevettem hogy ünnepekkor visszajön a szaglásom, amúgy az orr nyálkahártyám folyamatosan irritált.

Sajnos olyan anyagokat is használnak, amikre rá van írva hogy rák keltő.

és a nők orra vérzik munkanap után, persze basznak felvenni maszkot..

Szóval, ha teheted ne

2021. febr. 17. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es. én lassan 20 éve dolgozok műanyaggal. a cégem minden szabályt betart, így semmi egészségügyi problémája nem volt senkinek. én a helyedben jelezném a munkavédelmi felügyelőségnek a dolgot, mert az egészségnél nincs fontosabb.

[link]

2021. febr. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!