Veszélyes a négyszínű olasz műanyag járóka?
Figyelt kérdés
Ha van itt valaki, akinek van (volt) négyszínű olasz járókája (piros, sárga, kék, zöld), kérem írja meg, mik a tapasztalatai vele.2010. júl. 5. 15:54
1/5 anonim válasza:
Szia,ilyen? [link]
Ha erre gondolsz nekünk ilyen volt,nagyon szerettem,semmi gondom nem volt vele,össze kell pattintani a 4 oldalát,beletenni az aljába azt a szivacsszerű valamit:) és kész is volt...Miért gondolod h veszélyes?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Egy ilyet vettem a Vaterán, majd később megtaláltam a neten, hogy betiltották:-( Örülök, hogy biztonságos, köszi a megnyugtatást!
2010. júl. 5. 18:40
3/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, nem tűnik veszélyesnek. Belinkelnéd, amit találtál? Mert most már kíváncsi lettem rá, hogy miért írják, hogy veszélyes.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok,szia:)Engem is érdekelne a cikk h miért tilthatták be...Amúgy én annyira meg voltam vele elégedve hogy ezt a járókát speciel el is tettem majd a következő babónak, pedig volt pár dolog amin túladtam:)
5/5 A kérdező kommentje:
Egy fórumon olvastam, hogy betiltották (azt sajna nem írták, hogy mi volt vele a baj, és már nem is találom a fórumot). Azért kezdtem aggódni, hogy tényleg baj lehet vele, mert ebben a listában is megtaláltam : [link] (36.sor).
Nagyon örülök, hogy nektek más a tapasztalatotok, így már nyugodtabban teszem majd bele a kisfiam. Köszönöm a válaszokat! Boldog és babázást kívánok! :-))
2010. júl. 6. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!