Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha lenne valami baj a babocáva...

Ha lenne valami baj a babocával megérezném? Tünetek is elmúlnának, vagy?

Figyelt kérdés
Ez miatt nagyon aggodom! Kb 9-10 hetes vagyok!
2008. febr. 29. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha lenne baj a picivel, akkor görcsölnél, és véreznél, és nem ide írogatnál. Ne is gondolj rá, minden rendben lesz! + dolgokkal foglalkozz inkább, és beszélj a babához a pocidban és simogasd sokat!
2008. febr. 29. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,miért lenne baj? Ha meg nem érzed jól magad ,mutasd meg magad a dokinak, de semmiképp ne gondolj oktalanul ilyesmire.Ahogy írták előttem a vérzés, és görcs a jellemző,ha ezeket tapasztalod, doki, de ha nem akkor nyugi.A tünetek változnak, ha pl elmúlt a hányinger, nem jelent semmit.Vagy mire gondolsz?
2008. febr. 29. 13:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Hányingerem nem is volt allandoan!Szurkálások,mellfeszűlés...
2008. febr. 29. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ha nem vérzel, nem görcsölsz biztos nincs baj! Nekem is volt olyan, hogy néhány napig nem volt hányingerem, aztán megint visszatért egészen a 14-15. hétig.
2008. febr. 29. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is 10 hetes vagyok, és állandóan ilyeneken jár az agyam. Ráadásul most vagyok a depis korszakomban, van hogy a csillagokat letudnám hozni, de most éppen rámjött a sírás. Megpróbálok én is beszélgetni vele, simogatom stb. És tényleg ha nem görcsölsz és nem vérzel akkor nincs semmi baj.

Számolgasd a napokat nem sokára mész Uh-ra és ott majd tök jó lesz találkozni a picikéddel! :) Kitartást és aggodalom mentes babavárást!!

2008. febr. 29. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, előző hozzászóló vagyok. Még hozzáfűzném nekem napokig semmi bajom, aztán egyszerre jön: hányinger, görcs, szurkapiszka, aztán megint elmúlik pár napra, és újra jön. :)
2008. febr. 29. 14:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtato válaszokat!
2008. febr. 29. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Emlékszem, milyen volt ez akkor... Én csak 5 hetes uhon voltam, ahol 2 mm volt a "babám" utána csak a 12 heti. Én is féltem, hogy mi van, ha egyáltalán nem is él? De nem kell félni, biztos minden rendben.-) Az uh majd megnyugtat, utána meg hamar megmozdul már,akkor jobban lehet tudni, hogy jól van.- ) A tünetek jönnek -mennek, az elmaradás nem utal a baba rosszullétére...

Nyugi, nem lesz semmi baj!!.-)

2008. febr. 29. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!