15-Hetes pocis vagyok. Megérezném ha elmenne a baba? Mostanában ekég sokat betegeskedek Pl:gyomorfájás, fejfájás, hányás, és valami nyomást érzek a hasamban. Aggodom!
Most viccelsz? A babád már kb. 10 centi plusz a lábai hossza!!! A súlya meg kb 10 dkg. Hát hogy a fenébe ne vennéd észre ha elmenne? Vagy úgy érted, hogy megéreznéd-e előre? Mert arra nem tudom a választ.
A panaszaidat inkább valami vírus okozza szerintem, nem hiszem, hogy vetélés előjele, a nyomás meg amit érzel, lehet, hogy keményedés. Amikor keményedik a méh, hanyatt fekve szinte kőkeménynek érzed az alhasad, és a méhed egyértelműen kidudorodik a medencéből Ez ellen szedj magnéziumot, vagy ha már szedsz, esetleg emeld az adagját. (Egy szintén 15 hetes babás, második terhességgel )
A második válaszolóval egyetértek.
Hogyha elmenne a baba akkor nem biztos,hogy rögtön megéreznéd. Volt akinek az uh alapján derült ki.
Szerintem is más miatt vannak ezek a problémák.Lehet az idegességtől is.
Nyugodj meg nem szabad ilyeneken gondolkodni.Hidd el sokunknak eszébe jut.
Boldog Babavásást kívánok!
Ha elmenne, azt szerintem is tutira észrevennéd. Szerintem a te tüneteid nem ennek a jelei. A nyomás nem a méhed feszülése? Mert az ilyenkor természetes. Nő a pici és kell neki a hely. Nő a méhed és ez feszüléssel jár. Általában két oldalt, lent érezheted.
De ha aggódsz, akkor hívd fel a védőnőd, kérj tőle tanácsot. Neki ez a dolga! És ő ilyen korban már meg is tudja hallgatni a pici szívverését. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!