Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamik! Ti érzitek...

18 hetes kismamik! Ti érzitek már a baba mozgását? Én még nem sajnos. Meddig kell megéreznem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már ugyan túlvagyok a 18 héten, de talán nem bánod, ha írok. :-)

Én sem éreztem, már tiszta ideg voltam, mert mindenki riogatott, hogy már rég kéne, kivéve a dokimat, Ő mondta, hogy olyan helyen van a lepény, hogy leárnyékolja, és azért nem érzem még...

Nekem a 21 hét végén mozdult meg először, és nem volt semmi bugyogás, meg kaparászás, meg ilyesmi, egyszerűen rúgott egyet, jó nagyot. :-)

Még el is sírtam magam örömömben...

Aztán utána 1 hétig megint semmi nem volt, de aztán lassan beindult a lelkem. :-)

Szóval ne izgulj, biztos mozog, csak Te nem érzed, mert Nekem is az UH-on látszott, hogy ide-oda kapkodja a kis kezét, lábát, de Én abból semmit nem éreztem sajnos.

38h km.

2010. aug. 1. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja, és mindig este mozgott, mikor már lefeküdtem, és csend volt, és csak rá tudtam figyelni.

Egyél egy kis csokit, és feküdj le, és kb 10 perc, míg Te is lenyugszol, meg neki is jut a csokiból, hátha akkor ha odakoncentrálsz érzed...:-)

2010. aug. 1. 09:09
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, aranyos vagy
2010. aug. 1. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, engem is ijeszgettek, hogy miért nem érzem már. Én csak a 23. héten éreztem egyértelmű mozgásokat!!! előtte is volt valami, de nem volt egyértelmű, hogy bélmozgást érzek vagy mást. Szóval teljesen normális és egyénfüggő a mozgás. Én pl. vékony alkat vagyok, de a hasfalam lehet vastagabb, ezért nem éreztem úgy. Azóta le sem lehet állítani a Pocakomban! :)
2010. aug. 1. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!