18 hetes kismamik! Ti érzitek már a baba mozgását? Én még nem sajnos. Meddig kell megéreznem?
Szia!
Én már ugyan túlvagyok a 18 héten, de talán nem bánod, ha írok. :-)
Én sem éreztem, már tiszta ideg voltam, mert mindenki riogatott, hogy már rég kéne, kivéve a dokimat, Ő mondta, hogy olyan helyen van a lepény, hogy leárnyékolja, és azért nem érzem még...
Nekem a 21 hét végén mozdult meg először, és nem volt semmi bugyogás, meg kaparászás, meg ilyesmi, egyszerűen rúgott egyet, jó nagyot. :-)
Még el is sírtam magam örömömben...
Aztán utána 1 hétig megint semmi nem volt, de aztán lassan beindult a lelkem. :-)
Szóval ne izgulj, biztos mozog, csak Te nem érzed, mert Nekem is az UH-on látszott, hogy ide-oda kapkodja a kis kezét, lábát, de Én abból semmit nem éreztem sajnos.
38h km.
Ja, és mindig este mozgott, mikor már lefeküdtem, és csend volt, és csak rá tudtam figyelni.
Egyél egy kis csokit, és feküdj le, és kb 10 perc, míg Te is lenyugszol, meg neki is jut a csokiból, hátha akkor ha odakoncentrálsz érzed...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!