Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megérezném ha valami baj lenne?

Megérezném ha valami baj lenne?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy ne aggódjak mert ezzel ártok a babának, de másfél év telt el mire sikerült teherbe esnem, első terhességem és annyira szeretném ezt a babát...

6 hetes vagyok még csak, de egy hét múlva megyek csak vissza a dokihoz szívhang reményében...

Az érdekelne, hogy lesz valami tünet ha baj történik odabent? Neem nincs semmi terhességi tünetem...

2009. jan. 14. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Egy tényleg nyugodj meg, mert...

Kettő, icipicike a csemetéd, és pont abban a korszakban van, amikor vagy megmarad vagy nem... sajnos itt sok függ attól mit szeretne. Elméletileg észreveheted, hogy baj van. Van aki nem veszi észre, sajnos, ez is változik!!! DE! NE hívd a bajt, mert akkor meg is történik. Elég régen voltam ebben a cipőben, hogy semmit sem tudok gyermekem hogylétéről, mert 2-3-4hetetnte láthatom uhn, hogy ott van, él. Túl kell élni, optimistán kell hozzáállni.

Bajra utal: elkezdtél vérezni, nagyon görcsölsz, kettő együtt, egyik pillanatról a másikra elájulsz holott ettél, ittál nem vagy levegőtlen helyen...

Az hogy nincsenek tüneteid semmit sem jelent. A szívhangremény, ott is van, nagyon korán voltál elsőnek dokinál....

Szeded a terhesvitaminok közül valamelyiket, pihensz eleget, egészségesen élsz? Semmi baj nem lesz. Csak ne hívd a bajt.

2009. jan. 14. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló már leírt mindent és igaza van.Ne stresszelj!!! Kora terhességnél még akármi is lehet.Nekem 7 hetesen volt szívhang, és onnantól produkáltam az összes terhességi tünetet is... :)

Szóval: fel a fejjel, és csak pozitívan!

Helga

2009. jan. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!