Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap megettem egy joghurtot...

Tegnap megettem egy joghurtot és a végén néztem csak, hogy lejárt a szavatossága. Ízével semmi nem volt. Ma fájdogál a hasam és nem érzem a babót sem mocorogni, lehet, hogy ettől?

Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A joghurttól max egy jó alapos hasmenést kaphatsz(én kaptam)de a babának bizti hogy nem lesz tőle semmi baja..
2008. febr. 29. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ha jól esett nem lesz tőle semmi bajod.
2008. febr. 29. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függetlenül, hogy lejárt valószínűleg még nem volt romlott, hiszen azt érezted volna az ízén, szóval ne aggódj!
2008. febr. 29. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Sok boltba a lejárt szavatoságú tejterméket visszaküldik a gyártóhoz , hogy csomagolja ujra és nyomjon rá uj dátumot. De csak akkor tehetik meg ha nincs az árúnak semmi baja. Vagyis akkor sem tehetnék de megteszik. Szoval minden kismamai eszik lejárt szavidejű tejterméket. Nem félj nem lesz gond. Meg fog mozdulni, Csak kicsit biztos lustika és pihizik anyuci pocijában.

Üdv. 22 hetes kismami

2008. febr. 29. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!