Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap megettem egy joghurtot...

Tegnap megettem egy joghurtot és a végén néztem csak, hogy lejárt a szavatossága. Ízével semmi nem volt. Ma fájdogál a hasam és nem érzem a babót sem mocorogni, lehet, hogy ettől?

Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 12:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Én is így jártam a joghurtal ami 1hete már lejárt, és nyugi semmien bajom nem lett tőle. Neked sem lesz. Mennyi idős terhes vagy. Mert 2 hete még nekem se mocorgott rendszeressen. szoval szú-szá :)))

Üdv.: 19hetes kismami

2008. febr. 29. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem!!! Én is nemegyszer ettem lejárt joghurtot. Ha az ize nem volt rossz, mert ugye az mindjárt megsavanyodik ha nem jó, akkor semmi baj nincs. Szerintem a hasfjdalmat is csak "beképzeled", én most a cukorszintem miatt vagyok rosszul, mióta tudom. Amíg nem tudtam, persze semmi bajom nem volt.

A babád lehet alszik, pihen, nyugodtabb napja van, vagy érzi a frontot.-) Ne izgulj, biztos, hogy semmi de semmi baj nincs!!!

2008. febr. 29. 12:22
 3/14 A kérdező kommentje:
21 hetes vagyok,volt már,hogy nem érzetem egy napig,de tegnap reggel óta nem jelentkezett..
2008. febr. 29. 12:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Ugye csak akkor komoly a hasfájás is,ha elviselhetetlenül görcsölsz vagy-és vérzel is ,ugye????
2008. febr. 29. 12:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nyugodj meg. Egy lejárt szavatosságú joghurtól még nem fog a babóddal semmi történni.El sem tudja képzelni senki mennyi lejárt szavatosságú ételt eszünk meg úgy, hogy azt hisszük hogy még jó közbe meg át van címkézve. Maximum lessz egy kis hasmenésed.De ezen ne aggódj annyira. Lehet azért nem mozog annyit a babó mert ideges vagy, ezt ő is érzi. Különben meg ne várd el tőle hogy mndig aktívan rugdosson, hisz ő még rengeteget pihen. Grat a babóhoz 32 hetes kismama
2008. febr. 29. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te aggódsz annyira,hogy összekombinálod a kettőt,én is ilyen vagyok.

Nemrég nekem is volt 2 nap,amikor semmit sem akart csinálni,minden bajom volt már,annyira féltettem.

Aztán magára talált Zsömim,hála az égnek.:)

A te babód kicsit lustul,nem baj.

Lehet,hogy mozog ő,csak te nem érzed,még elég pici.

Boldog babavárást!

23 hetes kismami

2008. febr. 29. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj már meg. Nem szabad ennyire stresszelned magad. Még nagyon fiatal terhes vagy ahoz hogy ennyire aggódj. Lessz még bőven min aggódnod nehogymár egy joghurtól így ki akadj. Ha tegnap óta abszolut nem érzed a babát, akkor viszont érdemes lenne a dokinak szólni. Nincs telefonszáma?
2008. febr. 29. 12:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy megnyuttattok,remélem akkor tényleg csak a pihi miatt nem jön és legközelebb jobban odafigyelek a lejáratokra.
2008. febr. 29. 12:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia,feküdj hanyatt,nyújtsd ki a lábad, és simogasd a hasad, beszélj hozzá, lehet volt mocorgása, csak annyira aggődsz, hogy a hasfájás miatt nem figyeltél,ilyenkor még ez előfordul.Tuti semmi baj sincs,szerintem is max a hasfájás a joghurttól lehet, de nem a baba veszélyeztetése miatt,hanem hasmenés miatt.Ne aggdj,és figyeld a babót,lehet most kicsit lustább , jön a hidegfront:-)
2008. febr. 29. 12:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,egész nap simizem meg beszélgetek hozzá,de eddig semmi:(igyekszem sokat pihenni:)
2008. febr. 29. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!