5+4 hetes babás vagyok, a dokihoz csak két hét múlva
kaptam időpontot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még csak a csíkokból tudom, hogy pocaklakó van, de olyan sok az a két hét! Most pl. elmúltak a mindjártmegjön érzés, folymaatosan azon aggódom, hogy megvan e még a babó? Sztk-ba nem szeretnék menni. Mit csináljak, hogy ne tűnjön ilyen soknak a várakozás? Addig még a szüleinknek sem akarjuk elmondani, amíg a doki meg nem erősíti....
2009. ápr. 2. 11:48
1/9 anonim válasza:
Szia!
Azért ilyen sokára kaptál időpontot, hogy UH-on látható legyen a picur majd. Én is így voltam vele, rengeteg volt a várakozási idő, de megérte. Ne gyötörd magad, olvasgass, csináld a megszokott dolgokat és örülj!
Az aggódás nálam addig volt meg amíg meg nem mozdult. :)
2009. ápr. 2. 11:52
2/9 edus83 válasza:
Az,hogy fáj a pocid természetes,sőt gyenge szurkákat is érezhetsz,de ez teljesen normális!!Ne aggódj:))
2009. ápr. 2. 12:03
3/9 anonim válasza:
mi azt hazudtuk hogy fáj a hasamalja és bementünk a sűrgősségi nőgyógyászatra és ott kértem hogy nézzék meg UH_val és megnézték és megnyugodtunk :)
lehet nem a legjobb megoldás, de mi ezt csináltuk. ja és még sokan mások is az ismerőseim közül. amúgy magánorvoshoz járok mostmár, de a terhesség megállapítására ez is jó ötlet volt. este bementünk és pár perc és kijöttük hogy minden rendben. próbáld ki :) mit veszíthetsz?nem? fizeted a TB-t ez ját...
2009. ápr. 2. 12:13
4/9 anonim válasza:
ját=jár bocsi elírtam
2009. ápr. 2. 12:14
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszotokat! Ha nagyon nem bírom, lehet, hogy a sürgősségis jelentkezés jó ötlet :o) köszi!
2009. ápr. 2. 12:24
6/9 anonim válasza:
én is vártam, hogy UH-ra mehessek, négy hetesen már volt pozitiv tesztem, de csak 8 hetesen mentem orvoshoz először. Nekem nem tűnt soknak az idő, hiszen fel sem merült bennem, hogy valami baj lehet, éltem a terhesek gondtalan életét. Azt a babát elvetéltem. A mostaninál már biztosan aggódóbb leszek. Szerintem te is élj úgy, mint aki terhes. Mást mit tudsz tenni?
2009. ápr. 2. 12:33
7/9 anonim válasza:
Eloszor engem is elkuldtek, h menjek vissza 2 het mv. Nagyon hosszu idonek eltem meg, de megerte, mert utana mar ott volt a pici a kepernyon. Sot, 7hetesen mar szivhang is volt. Koncentralj pozitiv dolgokra, sokat szamit hidd el. Hasfajas es egyeb dolgok pedig kesobb is vegig lesznek. 1 ido utan mar te is termeszetesnek tartod oket, persze mindig jo ha az orvos megnyugtat, amikor komolyan aggodsz! Szuleinknek mi is kesobb mondtuk el, munkahelyemen meg a 3. honap utan.Kitartas.
2009. ápr. 2. 13:26
8/9 anonim válasza:
Türelem!!
Először én is 5 hetesen voltam dokinál és még nem volt szívhang, és csak izgultam, hogy most akkor mi van. Legközelebb 8 hetesen mentem, akkor már volt szívhang, és az olyan jó volt!
Ha még egyszer terhes leszek, biztos kivárom a 7-8. hetet.
Üdv, 4 hónapos édesanya.
2009. ápr. 2. 14:16
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a bíztatást! Megnyugodtam, de várom a két hét múlva csütörtököt!! :o)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!