Jövő hétre kaptam időpontot a dokihoz. Akkor lesz majd 2 hete, hogy elmaradt. Lát majd vlmit?
Figyelt kérdés
Voltam cytológián a napokban, mondtam a dokinak, hogy + tesztem van, azt mondta, azok 95%-ban csalnak. :( De azt is mondta, hogy valószínűleg terhes vagyok, de nem vagyok megelégedve vele, így orvost váltok, az új dokihoz jövő hét elejére kaptam időpontot. 7-én nem kellett volna megjönnie, nem is jött. Ő lát majd valamit?2010. dec. 14. 11:05
1/6 anonim válasza:
mármint gondolom 5%ban csalnak, nem? ha 2 hete maradt ki, akkor 6 hetes leszel, elvileg akár szívhangot is hallhat.
2/6 anonim válasza:
A dokiváltás helyes döntés volt-szerintem-és igen, lehet szívhang, de akkor se rémülj meg, ha még nem lesz, mert lehet pár nap csúszás.
3/6 Manka68 válasza:
Szia!
A tesztek kémiai reakción alapulnak, és ha van HCG a szervezetben, azt kimutatják. Olyan előfordulhat, hogy valaki korán tesztel és még nem termelődött elég HCG, de egy pozitív teszt az nem szokott hazudni! Amelyik orvos ezt vitatja, azzal nem kell szóbaállni, szerintem is jól tetted, hogy váltottál.
Jövő hét elején kb 6 hetes leszel, akkor már látják a babát, jó eséllyel szívhangot is. Gratulálok kismama!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem! Azt mondta, hogy nem jelent semmit a pozitív tesztem, mert ezek 95 %-ban nem megbízhatók. Majd megvizsgált és le kezelően közölte, hogy valószínűleg terhes vagyok, de még nem ltni semmit. Jövő7 végére hívott vissza, ezért kérdeztem, hogy az új doki fog e látni valamit a hét elején?
2010. dec. 14. 11:47
5/6 anonim válasza:
Elméletileg most vagy 5 hetes, ilyenkor petezsákot kellene már látnia. Amúgy, ha pozitív a teszted, akkor az pozitív.
De, ahány orvossal találkoztam, mind azt mondja, hogy az otthoni tesztek megbizhatatlanok, ez a szakmai vélemény, attól még igen is lehet hinni a tesztnek, de ez az elterjedt vélemény az orvosok körében.
6/6 anonim válasza:
ez normális?! el se hiszem, hogy orvos ilyet mond. ha így lenne, hogy 95%ban nem megbízható, akkor csak az ellenkezőjét kéne venni és tudnánk az eredményt... mindegy, jó, hogy váltottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!