Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki végigstresszelte az...

Babetta87 kérdése:

Van, aki végigstresszelte az első kritikus 12 hetet? Segítség! Paranoiás 6 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 hetes kismama vagyok, kedden közölte a doki a nagy hírt, amit sejtettem egy ideje, a cicifeszülés és a hányinger miatt. Igen ám, de azóta teljesen be vagyok parázva, bár a dikim szerint 4 mm a picúr, és élénk szívhanga is van. Pénteken annyira bestresszeltem (összakapam apával, mert az a különös és lehetetlen képzetem támadt, hogy ő nem szereti a picikémet) hogy a sürgősségin kötöttem ki kisebb hüvelyvérzéssel. A doki megnézte a picit, minden ok. De azóa is folyton feszül a hasam (mintha izomlázam lenne) és a jobb oldalamon a csípőcsontom alatt nyilalásokat érzek. És rózsaszínes folyás is van néha ha pisilek, de tudni kell, méhszájsebem + candydám is van, a candydára hüvelykúpot szedek. Folyton ideges agyok, hogy vajon nem-e a babával vn valami. Ti hogy éltétek túl az első 12 ritikus hetet ép ésszel?

2011. júl. 17. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én első terhességem is missd.ab-val végződött. Így a következő terhesség első 12 hetét végigrettegtem, még a nászutunkra sem mentem el a férjemmel. Persze ez közös döntés volt, de inkább nem vállaltam be a repülést.

Idén márciusban pedig megszületett a lányunk teljesen egészségesen. El fog repülni az a 6 hét gyorsan, csak próbáld meg lefoglalni magad.

2011. júl. 18. 21:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekezni fogok :)
2011. júl. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!