35 hetes és 2 naposak vagyunk! Eddig nincsenek csíkok a pocimon, ha eddig nem alakultak ki akkor már megúsztam, vagy még bármi lehet?
Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata?2011. júl. 17. 18:33
1/9 anonim válasza:
Még sajnos kialakulhat, de örülök, hogy hallani ilyent is :)
Kenegesd zsíros krémmel mindennap!
36 hetes kismama
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Kenegetem ám, ha nem is minden nap, de szoktam!
2011. júl. 17. 18:41
3/9 anonim válasza:
2 babavárásom volt,150 cm magas vagyok. A gyerekek 3,8 és 3,9 kg-val születtek. Nagyon nagy volt a pocim, de nem volt rajta terhességi csík.
4/9 anonim válasza:
Azt nem is írtam, hogy nem kentem semmivel.
5/9 anonim válasza:
Nekem az utolsó két napban jöttek elö, pedig kenegettem rendesen.
6/9 anonim válasza:
Nekem a 40. héten jött ki. Nem sok, a köldököm körül pár csíkocska. Sajnos, most a 2. babánál ezek a csíkok tovább repedtek, de még így sem vészes.
37+5 hetes kismama
7/9 anonim válasza:
Én végig kenegettem magam, utolsó 3-4 hétben repedtem, de nagyon csúnyán, addig semmi. Olyan büszke voltam pedig, hogy megúsztam. Még a combom, vádlim, derekam is csíkos lett, igaz ezek nem látszanak már, de a hasam... Azt mondta a védőnő, hogy biztos a baba is sokat hízott az utolsó hetekben (3900g-mal született), de a sok víz, amitől hirtelen bedagadtam az utolsó hónapban, az is okozója volt :(
8/9 A kérdező kommentje:
Húhh, akkor lehet nem úszom meg! :( Sajna a napokban elkezdtem én is vizesedni!
Na mindegy, lesz ami lesz, a baba a legfontosabb!:)
2011. júl. 17. 21:12
9/9 anonim válasza:
Szia!
Sajnos én sem úsztam meg!:-( A végén jött ki nekem egy bőrviszketési valami és akkor jöttek ki a csíkok is!Nagyon vakartam a hasamat és akkor jöttek ki!:-( Ha a viszketés nincs lehet a csíkokat is megúszom!
De ahogy írtad a baba a legfontosabb!
Boldog babavárást!
4 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!