Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor alakultak ki nálatok...

Mikor alakultak ki nálatok striák, és milyen színűek? Fehér vagy lilás?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Lila, ami majd az idő folyamán kifehérdeik.

Nekem a 30ik hét fölött kezdődött (asszem 32). 6 hónapja szültem, de még a nagy része lila.

2010. aug. 1. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 9. hónap végén jött elő, a hasam alján két oldalon, pedig azt hittem, hogy megúszom. Igaz nem látványos, pár kis csik az egész. Már fehér, 18 hónapja szültem.
2010. aug. 1. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 28.hét körül kezdődött.Én is azt hittem talán megúszom,de sajnos nem:S ,hamarabb kellett volna kennem,akkor lehetséges hogy nem jön elő.a hasam kentem az elejétől kezdve,ott egy darab csík nincs,csak a mellemen és a csípőmön sajnos,mivel azokat elejében kihagytam.Nekem a dove pro-age testápoló jól bevált.a meglévő csíkok nem lettek csunyábbak és több sem lett.a szinük pedig lilás-pirosas.
2010. aug. 1. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a hasamon nincs még szerencsére, de a mellemen van sok, pirosas. Ezt kb 18. hét körül vettem észre... Elég sokat és hirtelen nőttek meg a melleim... Kenem mindenem rendszeresen testápolóval, remélem nem lesz több, de fel vagyok rá készülve ha esetleg jönne...

21 heteske

2010. aug. 2. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 35. hét környékén repedt ki a bőröm a csípőmön, azóta lila. Az utóbbi két-három napban pedig már a hasam is elkezdett, egyelőre még halvány, de már látható. :(

39+2 h km

2010. aug. 2. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!