Kinek hogy alakultak a terhességi tesztjei? (kép)
Úgy néz ki újra várandós vagyok 3 elhalt terhesség után.
Csináltam két tesztet 3 nap különbséggel és nem sokkal lett erősebb az utolsó az elsőnél.
22-én kellett volna megjönnie. Az elsőt 20-án, a másodikat 23-án csináltam, de nem sokkal lett erősebb.
Valakinek volt ugyanilyen? (Kép csatolva)
Hát ez azért erősebb!
Én is így voltam,az első tesztem szép erős volt,másnap uh,még nem látszott,ezért teszteltem még egyet,és az halványabb lett!Majdnem frászt kaptam egy hétig,mire látszott a szívhangja is a babámnak!Úgyhogy tuti ott van a bébid,csak nem sikerült a pisid 23-án ugyanolyan koncenrtálttá.:)
Nyugi,legfeljebb nőgyógyásztól kérj tanácsot,hogy ez a terhességed biztosan megmaradjon.
Gratulálok,Boldog Babavárást!(szurkolok!)
Nagyon szépen köszönöm a gyors reakciódat!
Nagyon reménykedünk,h ez most velünk marad.
A jövő héten megyek orvoshoz.
Igazából ez most olyan véletlenkének sikerült. Ugyanis az utolsó műtétem óta kiszállással védekeztünk, csak elszámoltam magam és a nyaralásunkon volt egy napunk, amikor elment bennem. Rá sem gondoltam, h esetleg összejött.
Köszönöm a jókívánságot is!
Jah, egyik sem első pisiből készült. :)
Egyrészt erősebb, másrészt meg már az első is egyértelmű szerintem,úgyhogy gratulálok.
Nekem első terhességnél minden egyes nap (tesztőrült voltam) erősebb lett ennél sokkal jobban.
Így ugyan ezt vártam most is, de érdekes,hoyg most 6 nap különbséggel is alig látszott erősebben a csík.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó, épp ezen agyaltam én is.
EZ most velünk marad; EZ most véletlenkének sikerült?!
EZ???
Első vagyok!Biztos megmarad a baba, mert tudod aztmondja a közmondás, "Mindig az a legjobb buli,amire nem készülsz,csak úgy jön"!
Sok boldogságot!
31 hkm
Miért baj, h azt írtam EZ?
Igazából nem nagyon éljük bele magunkat, mert az elmúlt bő egy év alatt 3 babát veszítettünk el. Eléggé megviselt bennünket és nem is gondoltuk, h most esetleg terhes legyek.
Szóval, kedves válaszoló fejtsd ki bővebben, h mi problémád van azzal, amit írtam.
Aki kiakadt az "EZ" szón,csupán egy rossz indulatú hárpiás,boldogtalan,elkeseredett nő lehet...Nem kell EZZEL foglalkozni!:)
Szívből szorítok,hogy sikerüljön és nagyon sok boldogságot nektek!!(Szerintem EZ egy tuti pozitív teszt);))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!