Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy alakultak a terhess...

Kinek hogy alakultak a terhességi tesztjei? (kép)

Figyelt kérdés

Úgy néz ki újra várandós vagyok 3 elhalt terhesség után.

Csináltam két tesztet 3 nap különbséggel és nem sokkal lett erősebb az utolsó az elsőnél.

22-én kellett volna megjönnie. Az elsőt 20-án, a másodikat 23-án csináltam, de nem sokkal lett erősebb.

Valakinek volt ugyanilyen? (Kép csatolva)

[link]

2011. júl. 23. 22:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!

Az ilyen, segítőkész és kedves emberek miatt nem adom fel!

2011. júl. 25. 11:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem vagyok megkeseredett hárpia, csak tudod azt nem tudom felfogni, hogy hogy lehet egy születendő emberkére azt mondani, hogy EZ? Ha majd megszületik akkor is azt mondjátok rá, hogy EZ? Ő egy fejlődő magzat, és nem tárgy. Vagy csak én gondolom így, és csak engem zavar?

Amúgy meg gratulálok és remélem veletek marad a babátok! Mi 8 évig próbálkoztunk, mindent végigszenvedtünk, mire spontán sikerült, és most vagyunk 32 hetesek. Lehet ezért zavar ennyire ez az EZ-es dolog. Úgyhogy ezért is nem vagyok egy megkeseredett hárpia!

Jó egészséget nektek!

2011. júl. 25. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
én 3 at csináltam péntek hétfő szerda szinte egyformák,harmadik terhességem a második elhalt 9 hetesen,ebben bízok hogy minden rendben lesz velünk marad,de tegnap reggel elkezdtem barnázni!félek vagy is féltem
2011. júl. 25. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:

11:36:

Nem értem miért lovagolsz ezen. AZ csak egy pár napos (hetes) embrió, nem egy ember, ne személyesítsük már meg...

Amúgy ha te is átestél volna legalább egy elhalt terhességen, akkor tudnád, hogy sokkal jobb, ha az ember az elején nem éli bele magát, nem beszél kész emberként egy pár miliméteres embrióról, hogy megkímélje magát a csalódástól. Én is babát várok, 7 hetes vagyok, az első terhességem elhalt, és nagyon igyekszem, hogy ne babaként gondoljak erre a terhességre, mert különben belehalnék, ha ez is elhalna. Amire sajnos megvan az esély.

2011. júl. 25. 23:28
 15/19 A kérdező kommentje:

Sztem ezen kár vitát nyitni...és mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja. :)

De lenne egy kérdésem. Miért van az, h még csak az 5 hetes vagyok és az egyébként is kevés és hullámzó tüneteim csökkentek. A melleim fájnak és egyik nap többször kell wc-re mennem, a másik nap ritkábban. Ált. estére sűrűsödik és a cicieim este jobban fájnak. Volt/Van vkinek ilyen?

2011. júl. 27. 09:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Jah, és jó babavárást minden kismamának! :)
2011. júl. 27. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is hullámzóak voltak az elején a tünetek. Pl. a mellfájdalom el is múlt azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie. Otthon a nem várt előtti este már bőgtem a páromnak, hogy már megint meg fog jönni, mert már nem fáj a cicim. Másnap reggel teszteltem pozitívat, de csak azért csináltam meg, mert idegesített, hogy van otthon egy teszt. :)

Majd hol fájt a mellem, hol nem, és igen nekem is jobban fájt este, mint napközben. Utána jött a hányás, a 16. hétig minden reggel. Mostmár 33 hetesek vagyunk. :)

Ha hullámzó a tüneted ne ijedj meg!

Minden rendben van veletek? Orvosnál voltál már?

2011. júl. 28. 07:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
2011. júl. 30. 09:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Csütörtökön voltam orvosnál, még csak petezsákot látott. 2 hét múlva kell visszamennem.Amúgy jól vagyok, szinte minden tünetem elmúlt.Szóval nem tudom, majd kiderül a legközelebbi UH-n.

2011. júl. 30. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!