Az nagy baj, hogy 21 hetesen még nem vagyok abban biztos, hogy érzem-e babám mozgását?
Figyelt kérdés
Kicsit duci vagyok és első babámat várom.2009. ápr. 1. 17:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem a testalkatod miatt nem érzed még erősen, én vékony testalkatú vagyok nekem a kis drágám már 18 hetesen erőset rúgott, de van aki még a 22 héten is alig érzi, ne izgulj, biztos nincs gond, na meg most itt a jó idő és ilyenkor a pocaklakók is lusik,
Boldog babavárást,
21 hetes kismama:9
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én is lassan 21 hets leszek és én sem nagyon érzem. Talán nlha sisiz belülölről, de nem vgayok benne biztos. Én sem vagyok vékony:9 plusz mellső fali a méhlepény. Várjuk együtt a Manót:9
szia
3/5 anonim válasza:
szia szeretnélek megnyugtatni.én is kövér vagyok pláne a hasam.és majdnem 25-26-hetes voltam mikor keztem érezni a babám (DE CSAK NAGYON FINOMAN SIMOGATOTT)ugy,hogy csak nyugi.jó baba várást szia Zsuzsa
4/5 anonim válasza:
en nem vagyok kover es en is alig erzem a babam. Most vagyok 20+5 hetes. Nekem a doki azt mondta h mivel a mehlepeny elol fekszik es mogotte van a baba ezert meg egy ket hetig meg nem nagyon fogom erezni. en is eddig vmi simogatasszerut ereztem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
2009. ápr. 2. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!