Méz helyett mivel édesítsek? Mert ugye az édesítőt sem ajánlják. Abból a glükonont szoktam venni. Az se jó?
Figyelt kérdés
Nem voltam édességes, de az édes túró tejföllel a kedvencem lett.2008. febr. 28. 18:24
1/5 anonim válasza:
Süssinát és polysvitet javasolt nekem is a dietetikus, de én inkább nem édesítek semmit semmivel. Meg lehet szokni...De akkor inkább a méz, mint az édesítő
2/5 anonim válasza:
Mi a baj a mézzel?Csak nem a cukrod lett magas:(Szerintem ha bemész egy bioboltba ott tuti tudnak valamit adni.
3/5 anonim válasza:
dm -ben lehet kapni nádcukrot. Fruktózzal is édesíthetsz, és canderel-lel is. Édesítők közül csak azzal. :)
5/5 anonim válasza:
Kész röhej, egyik helyen azt mondják, írják, hogy tilos mindenféle édesítőt enni, másik helyen, hogy mindegyiket lehet, nincs egyik ellen sem bizonyíték, hogy akármit is árthat. Aztán valaki azt mondja, hogy csak Canderel, ami ugye tele van aszpartámmal, ami meg újabban rákkeltő hatású. Szóval most akkor kinek higyjen az ember???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!