Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok. A babam feje...

23 hetes vagyok. A babam feje mar most beekelödött, teljesen lecsuszott. Megirna valaki, szakszeruen, hogy ez most mit is jelent? Vagy hol tudnek pontosan utanaolvasni? Minden erdekel, szeretnem vilagosan, es targyilagosan latni/ tudni.

Figyelt kérdés
Tegnap allapitotta meg a doki, miutan mar egy jo ideje erösebb görcseim, illetve szuro erzesem volt a szemeremcsontomban. Azt mondta a mehtarto szallagok elernyedtek, valamint a korabbi terhessegem soran kilazultak a medenceben levö porcok, es ezek sem tartanak, ezert lejjebb csuszott a mehem, ezaltal ugye a babam is szinte beekelödött, es ebböl adodik a feszito erzes a csontomban. Nagyon szigoru pihenest kert tölem, nem emelhetek, nem setalhatok, mindentöl el vagyok tiltva. Volt mar mas is ebben a helyzetben? Mikor született meg a babaja? Mert ugye nekem most ez a legfontosabb, hogy minel tovabb maradjon a babam a biztonsagban... Ijratok kerlek!
2009. ápr. 1. 09:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szia! En ma energia -bombakent ebredtem, mert elhataroztam, hogy akkor a megvaltozott eletembe rendszert viszek. Nem akarok elkallodott, üres orakat! Ugyhogy összeirtam egy heti listat, hogy miket kell elvegeznem, ugy hogy közben beiktatok persze pihit is, habar en csak a magam modjan tudok pihizni, mellette tudod van egy komplett csaladom is. Nem akarom, (es nem is fogom elhagyni magamat) es azt sem szeretnem, hogy egyszer veletlenül arra jöjjön haza a fiam, vagy a ferjem, hogy nincs itthon kaja, vagy kupi van, stb. Szoval ezekre es az aprobb munkak elvegzesere gondolok, lepesrol lepesre.. Itt van pl. vasalas, ugy tervezem, hogy most nekikezdek kb. egy ora vasalasnak, aztan egy picit fekszem, olvasok, aztan folytatom, es igy tovabb... Szoval "akadozva", de semmit nem elhanyagolva. Ez igy nekem valo, persze közben maximalisan figyelek a testem jelzeseire, ha szurni, fajni kezd erösebben, akkor maris abbahagyom, es pici pihenes utan probalkozom majd ujra. Ez az egesz marcsak azert is rendkivül fontos a lelkemnek, mert akkor nem erzem magamat annyira "feleslegesnek", "felreallitottnak". :) Meghat a kilokkal is gondban lennek, mert attol tartok, hogy az eddigi pörgös eletem utan a kilok is ramtapadnanak, hiszen alig-alig mozoghatok. Irtad, hogy neked lement 4 kilo... Ez tulajdonkeppen jo, persze, a hanyasok miatt nem annyira, de ez mar csak a mult, ugye? Megkerdezhetem, hogy most hogy allsz a kilokkal? Nekem eddig szerencsere nincsen pluszom, de en eleve egy molettebb alkat vagyok, mert az elözö pocakossag utan rajtam maradt ugy kb. 15 kilo, vagyis egy terhessegnyi... Ja, 5 es fel eves a kisfiam. Biztosan volt meg kerdesed, de most nem jut eszembe, ezt akkor most küldöm, es ha gondolok folytathatnank priviben is. Ja, igen, meg egy fontos: VAN nevünk, raadasul en az almomban kaptam ez a nevet, es maximalisan tiszteletben is tartom, hogy ö ezt szeretne. En hiszek ezekben. Ja, raadasul amikor almodtam, akkor meg nagyon a terhessegem elejen voltam, es azt sem tudtuk, hogy lanyunk lesz, söt, mi egy picit a fiu fele hajlottunk, hiszen mindenünk (cuccok, butorok, babakocsi, stb.) fius, ezert praktikusnak veltünk egy öcsiket. De ettöl termeszetesen imadjuk a lanyunkat, es egyaltalan nem banjuk, hogy ö jön hozzank. :) Csak meg egy kicsit varjon... :) Adjon idöt, hogy eltudjam rendezni a neki legmegfelelöbb körülmenyeket, es bizony teged sem irigyellek, hogy micsoda feladatok elött allsz meg... Kitartas, es rengeteg erö, es szerintem a parod /csaladod biztosan segit, hogy minel kevesebb eröbedobassal, de hatekonyan tudjad megoldani a rad varo feladatokat. :)
2009. ápr. 2. 11:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia, kicsit aggodok, mert nem valaszoltal a napokban semmit... Remelem, hogy nem törtent meg a koraszüles!!

Kerlek, ha tudsz legalabb a megnyugtatasomert irjal vissza... Köszi. L.

2009. ápr. 4. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!!

De aranyos vagy h írtál!

Hála Istennek,semmi gond!Az utolsó hsz-od annyira energikus és lendületes volt,h ezen felbuzdúlva összekaptam magam és elhagytam az ágyam:)

Bár tegnap kicsit megijedtem,mert elég sokat keményedtem,pedig semmi különöset nen csináltam csak kint ültem a levegőn.

Napi 2*1 magnézium citrátot szedtem eddig,most megemeltem 3*1-re.

Veled mi újság?

Jól vagy?

Remélem igen!

Sokat gondoltam rád az elmúlt pár napban-a hozzáállásod a dologhoz sok erőt adott:))

Hol fogsz szülni?

Apa is bent lesz?

Vigyázz magatokra:)

2009. ápr. 5. 10:21
 14/15 A kérdező kommentje:

De jo, hogy irtal! Komolyan aggodtam! :) A lendületem azert most alabb hagyott, csinalgatom a dolgaimat is, de lassabban mint terveztem. Meg a csaladom is elutazott egy hetre, a korabbi tervek szerint velük mentem volna, dehat .... Es most kicsit fura igy egyedül, olyan "nem talalom a helyemet" erzesem van, pedig azt hittem tök jo lesz... Megsem! Hianyoznak! :) A gyerekszoba viszont alakulgat, kimostam az összes 50-56-os, meg a 62-68-as cuccokat ami meg a fiame volt, meg be is pakoltam a szekrenybe azokat. Szerinted simogattam orakig a ruhacskakat? (igen!) :D

Huuu, mit is kerdeztel? Most nem jut az eszembe, de arra azert emlekszem, hogy irtad, hogy neha bekemenyedik a pocid, hat igen, ovatossan csak mindennel! Bar azert eleg megnyugtato lehet(ne) hogy mar kb. egy kilo a babad... :)

Es j.heten mar harmassal kezdödik a heteid szama, en mar ettöl a tudattol boldog lennek de nagyon! Ugyhogy mar nincs sok idöd összekapni a babaszobatokat, nem tudom, hogy törtent-e ebben valami valtozas...

Mar kerdeztem, hogy fiacskad, vagy lanyod lesz-e ?

(bocsi, nem olvastam vissza az eddigi levelezesünket, de a delutan folyaman, amolyan "pihikent" megteszem igerem, jo?) Es akkor majd valaszolok az elmaradt kerdeseidre is szivesen. :) Addig is szia, legy jo. :)

2009. ápr. 5. 12:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia, nem vartam delutanig meg most atolvastam a leveleidet. Bocs, rosszul emlekeztem, azt hittem mar a 29. hetben vagy, de latom, hogy a 27. heted jön csupan, mostmar megjegyzem, hogy juli 05 a datumod. Meghat persze azt is egyertelmuen tudom, hogy nektek is lanykatok lesz! A neve meg van mar? Nekunk igen. A babaszobaval kapcsolatos kerdesem is targytalan, merthat ugye majus... (hu de nem lesz könnyü... vagy persze lehet, hogy pont jo is lesz, mert akkor pikk-pakk elmegy ket honap, hiszen annyi minden feladatod lesz.)A költözesre amugy pont a baba miatt volt szükseg? Hany eves vagy? Miota vagy együtt a paroddal? (inkabb ezekre cserelnem a korabbi "felesleges" kerdeseimet) :)

En 34 leszek, 10 eve vagyunk együtt, a kisfiam 5 es fel eves. :)

Akkor ezt most küldöm, irany a konyha, ebedelek valamit. :) Szia.

2009. ápr. 5. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!