23 hetes vagyok. A babam feje mar most beekelödött, teljesen lecsuszott. Megirna valaki, szakszeruen, hogy ez most mit is jelent? Vagy hol tudnek pontosan utanaolvasni? Minden erdekel, szeretnem vilagosan, es targyilagosan latni/ tudni.
Szia, kicsit aggodok, mert nem valaszoltal a napokban semmit... Remelem, hogy nem törtent meg a koraszüles!!
Kerlek, ha tudsz legalabb a megnyugtatasomert irjal vissza... Köszi. L.
Szia!!
De aranyos vagy h írtál!
Hála Istennek,semmi gond!Az utolsó hsz-od annyira energikus és lendületes volt,h ezen felbuzdúlva összekaptam magam és elhagytam az ágyam:)
Bár tegnap kicsit megijedtem,mert elég sokat keményedtem,pedig semmi különöset nen csináltam csak kint ültem a levegőn.
Napi 2*1 magnézium citrátot szedtem eddig,most megemeltem 3*1-re.
Veled mi újság?
Jól vagy?
Remélem igen!
Sokat gondoltam rád az elmúlt pár napban-a hozzáállásod a dologhoz sok erőt adott:))
Hol fogsz szülni?
Apa is bent lesz?
Vigyázz magatokra:)
De jo, hogy irtal! Komolyan aggodtam! :) A lendületem azert most alabb hagyott, csinalgatom a dolgaimat is, de lassabban mint terveztem. Meg a csaladom is elutazott egy hetre, a korabbi tervek szerint velük mentem volna, dehat .... Es most kicsit fura igy egyedül, olyan "nem talalom a helyemet" erzesem van, pedig azt hittem tök jo lesz... Megsem! Hianyoznak! :) A gyerekszoba viszont alakulgat, kimostam az összes 50-56-os, meg a 62-68-as cuccokat ami meg a fiame volt, meg be is pakoltam a szekrenybe azokat. Szerinted simogattam orakig a ruhacskakat? (igen!) :D
Huuu, mit is kerdeztel? Most nem jut az eszembe, de arra azert emlekszem, hogy irtad, hogy neha bekemenyedik a pocid, hat igen, ovatossan csak mindennel! Bar azert eleg megnyugtato lehet(ne) hogy mar kb. egy kilo a babad... :)
Es j.heten mar harmassal kezdödik a heteid szama, en mar ettöl a tudattol boldog lennek de nagyon! Ugyhogy mar nincs sok idöd összekapni a babaszobatokat, nem tudom, hogy törtent-e ebben valami valtozas...
Mar kerdeztem, hogy fiacskad, vagy lanyod lesz-e ?
(bocsi, nem olvastam vissza az eddigi levelezesünket, de a delutan folyaman, amolyan "pihikent" megteszem igerem, jo?) Es akkor majd valaszolok az elmaradt kerdeseidre is szivesen. :) Addig is szia, legy jo. :)
Szia, nem vartam delutanig meg most atolvastam a leveleidet. Bocs, rosszul emlekeztem, azt hittem mar a 29. hetben vagy, de latom, hogy a 27. heted jön csupan, mostmar megjegyzem, hogy juli 05 a datumod. Meghat persze azt is egyertelmuen tudom, hogy nektek is lanykatok lesz! A neve meg van mar? Nekunk igen. A babaszobaval kapcsolatos kerdesem is targytalan, merthat ugye majus... (hu de nem lesz könnyü... vagy persze lehet, hogy pont jo is lesz, mert akkor pikk-pakk elmegy ket honap, hiszen annyi minden feladatod lesz.)A költözesre amugy pont a baba miatt volt szükseg? Hany eves vagy? Miota vagy együtt a paroddal? (inkabb ezekre cserelnem a korabbi "felesleges" kerdeseimet) :)
En 34 leszek, 10 eve vagyunk együtt, a kisfiam 5 es fel eves. :)
Akkor ezt most küldöm, irany a konyha, ebedelek valamit. :) Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!