Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van ma magyarországon olyan...

Van ma magyarországon olyan média, amely teljesen semleges, és tárgyilagosan közli a híreket, ferdítések nélkül? Ha igen, melyik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 08:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Enigma.hu
2011. jún. 24. 08:36
 2/11 komasa ***** válasza:
Nincs!
2011. jún. 24. 08:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Első, nem értem miért ez a nagy felháborodás, csak feltettem a kérdést, normális hangnemben. Az ilyen parasztok miatt tart ott az ország, ahol tart. Téged kéne megölni, nem a cigányokat!
2011. jún. 24. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos. Én ezért nem nézek tévét.
2011. jún. 24. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, mint az első, de a kitörésed miatt én csak annyit mondanék, hogy nincs.

Nézd, egyszerű. Ahhoz, hogy valaki üzemeltetni tudjon egy hírcsatornát, mi kell? Pénz kell. Kinek van pénze? Akinek hatalma van. És akinek hatalma van az még több hatalmat akar, tehát minél több embert akar még az oldalára állítani, ezért átcseszi a fejüket lehetőleg minél nagyobb hazugsággal, ami még belefér.

Így talán egyértelmű.

2011. jún. 24. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen,elképesztő módon manipulálják az embereket csúsztatásaikkal.Van aki ezt észreveszi,de a többség elhiszi azt amit ott mondanak.

Nagyon kevés hírműsort érdemes nézni,még a kérdések is hazugok.

2011. jún. 24. 08:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudtommal sincs ilyen.
2011. jún. 24. 09:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Az internet korában tökmindegy. Van 1 milló csatorna azt válsztod amelyiket akarod. Es ha van eszed akkor meg leszüröd a saját világnézetednek megfelelö "igazságot".
2011. jún. 24. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs. Talán a legjobb, amit tehetsz, hogy ha a napi híreket különféle nézőpontú forrásokból is elolvasod - az se baj, ha ezek némelyike szélsőséges valamilyen irányba - és az olvasottakat összegzed, megpróbálod kiszűrni belőle az igazságot. Ez kicsit talán idő és gyakorlásigényes, de így leszel képben a leginkább.
2011. jún. 24. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Szuperinfó.
2011. jún. 24. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!