paradicsom jo sossan, csemegekukorica, uborka, saláta,dinnye, barack és levesek, husleves, halra és a husokra, joghurtokra rá gondolni is rossz.édességet abszolut nem, inkább chipset, még nem tudom mi lesz, de elozo terhességemnél is hasonlo vaolt, ott nagyon bejott a citrom,gomba, zoldségek, szinten levesek, ott sem voltam husfalo, és kislány volt, akkor lehet hogy most is kislánylesz:)
2011. júl. 17. 22:19
22/32 anonim válasza:
Én lekváros kenyeret ettem sonkával.Előtte is ettem csak nem egyszerre,de várandósan,csak együtt akartam enni.Meg a krémes süteményeket.:)
2011. aug. 4. 12:25
23/32 anonim válasza:
Bár holnap már egy éves a lányom, de tavaly januárban este tízkor mentünk a tescoba vásárolni és jégkrémet. valamint kolát minden mennyiségben a hűtőből kivéve jégkockával!!! :) kb. két hónapig ment ez. mindig kellett hogy legyen otthon kóla. ettől eltekintve semmit.
2011. aug. 4. 12:56
24/32 anonim válasza:
Minden kihánytam a terhesség elején, kivéve a kolbászt.Nyers hústól undorodtam.Kolbászt szerettem előtte is, most is.Ketten eszük a fiammal.:)
2011. aug. 4. 13:30
25/32 anonim válasza:
lányommal a citromos sorbet fagyit,krumplipűrét,gyümölcsöt.
most a fiammal kilószám a dinnyét,bármilyen gyümit kivétel az alma,és a savanyúságokat meg a csokit minden mennyiségben.....
2011. aug. 4. 13:45
26/32 anonim válasza:
Imádtam a szaftos husokat, de mikor a lányokkal terhes lettem rá se tudtam nézni. Velük az édeset kivántam, mondjuk amúgy is édesszájú vagyok.
Fiammal a hamburgert kivántam édeset viszont az elején jó darabig nem.
2011. aug. 4. 15:09
27/32 anonim válasza:
Szexet:))
Egyébként gyümölcsöket(eper, dinnye, barack), zala felvágottat zsemlével, sajt, jégkrém:), újhagyma.
2011. aug. 4. 18:27
28/32 anonim válasza:
Pepsi kólát ketchuppal, tepertőt hagymával :))
2011. aug. 4. 22:20
29/32 anonim válasza:
3. babát várom.
Eddig soha nem voltam kívánós.
Most viszont kóláért ölni tudnék :(
Tudom, hogy nem jó :(
Éjjel, reggel ha felkelek, szóval mindig.
Nem tudom mi a fene van benne ami nekem annyira kellhet :O
Férjem már úgy hozza a kólát, hogy mellé kapok egy Rennie-t is, mert persze ég a gyomrom tőle.
Szerencsére "csak" 3 napja tart és remélem hamar elmúlik!
2011. aug. 5. 07:00
30/32 anonim válasza:
Én az első 4hónapba rengeteg mogyoró krémmel töltött müzlit csokit,dinnyét,cukros epret tortát minden ami édes, egyszer- kétszer kovi ubi. 4hónap után a füstölt szalonnára kattantam rá paradicsom paprikával, a húst elejétől kezdve nem undorodom tőle a dinnye az idáig is megmaradt a kedvencemnek,a babánk nemét még nem tudjuk de reméljük kislány, kellemes baba várást:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!