Anyukák! Mit kívántatok a terhesség alatt?
A terhesség elején a sós dolgokra kattantam rá. De mondjuk alapvetően sósszájú vagyok.
A terhesség közepén a csokitorta volt a favorit (am,úgy meg nem enném).
A végén pedig a tejtermékekre és a tejes kajákra, legszívesebben reggelire, ebédre és vacsorára is tejbegrízt ettem volna. Amúgy nem vagyok egy nagy tejes, évente kétszer iszom tejet. :)
S amire rá sem tudtam nézni az a pizza volt, illetve bármi amiben darált hús volt.
első terhességemnél rá sem bírtam nézni a csokira,inkább ezek a kínai levesek voltak a befutók.(kisfiú lett)
most a második terhességemnél (24 hét) rengeteg gyümölcs,hús kilőve,nem kívánom annyira,dinnye több kiló,zöldhagyma-zöldhagymával,édesség-leginkább kekszek,linzerek.(85% lány)
A lányomnál első perctől kezdve az utolsóig krémtúrót. A terhesség előtt (gyerekkoromtól) imádtam, de a terhesség 8. hónapjában már a kanál is kifordult a számból amikor krémtúrót kellett ennem. De hát a baba nagy úr. Szülés után 5 hónapig rá se bírtam nézni azóta néha néha eszek az általam készítettből.
A mostani terhességemnél a vajas baracklekváros kenyér. Szerintem vagy 4 éve nem is ettem előtte! Nem nagyon rajongtam érte! :)
Egy gyönyörű 2 éves és egy 13 hetes magzat anyukája
Túró rudi ipari mennyiségben :) Régen is szerettem, de inkább csak gyerekkoromban ettem. Azóta max ha megkívántam. Most napi 5-10 simán elment :)
Piritós vajjal és eperlekvárral :)Szeretem a piritóst, de kb 2 évente ettem meg 1-1 szeletet. Lekváros kenyeret meg max gyerekkoromban!
Szia. Első terhességemnél a barackos pöttyös rudi ipari mennyiségben. (Volt, hogy napi 15)
Most a másodikat várom, és a főtt kukorica meg a barack-barack lekvár a nyerő :) A példa ugyanaz, mint a rudinál :D
Mindkettő baba fiú :)
31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!